Brățară Baby Pink

De la 35 LEI

Brățara este o bijuterie cu un farmec subtil și feminin, meticulos realizată din sârmă de inox pentru a asigura durabilitate și eleganță. Inchizătoarea cu carabină și lanțul sunt fin lucrare pentru a oferi o fixare sigură și un plus de rafinament.

Elementul central al acestei brățări este compus dintr-un șir de perle delicate, îngemănate cu măiestrie pe sârmă într-un model serpuitor. Perlele albe strălucitoare și impunătoare, de 3mm, înconjoară cu grație perlele în nuanțe de Baby Pink (8mm), o combinație subtilă de alb transparent și roz deschis.

Cu fiecare mișcare, brățara emană un farmec delicat și o eleganță subtilă. Este o bijuterie care capturează lumina și privirile, aducând o notă de grație și rafinament oricărei ținute.

Această brățară este nu doar o piesă de bijuterie, ci și o expresie a feminității și a stilului rafinat al purtătoarei sale. Poart-o cu încredere și lasă-i frumusețea să-ți lumineze fiecare zi cu un strop de eleganță și gingășie.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: carabina otel inoxidabil, lant otel inoxidabil, perle albe, perle baby pink, sarma otel inoxidabil

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Bratarile arata fix ca in poze, sunt frumoase, foarte bine executate, ambalate individual si numai bune de oferit! Multumesc! Anonim | 11.02.2024

    12.02.2024