Bratara pietre semipretioase

65 LEI

Bratara cupru placat si pietre semipretioase.

RUDRAKSHA-Imbunatateste inclusiv memoria, gandurile creative, comunicarea si meditatia. In plus ajuta la cresterea si dezvoltarea continua a credintei spirituale, la aprofundarea individualitatii si la expansiunea stimei de sine. In plan fizic vorbim despre margele de Rudraksha care combat letargia si dormitul in exces.

AGAT-Piatră a puritatii, obsidianul, aduce echilibru pentru corp, minte si spirit. De origine vulcanică, atrage dezechilibrele ascunse la suprafață și le eliberează, vindeca tiparele vechi karmice și ajută la examinarea acelor modele de gândire dăunătoare.

CRISTAL DE STANCA-Este: un bun ghid spiritual, poate fi folosit pentru orice scop pozitiv, este înlocuitor al oricăror alte pietre.
Reduce: gândurile negative, accesele de auto-compătimire, sentimentul de vinovăție, melancolia, sentimentul de singurătate.
Purifică: și amplifică efectele celorlalte pietre lângă care este purtat.
Calmează: relaxează, stimulează, vindecă, bun pentru meditație și rugăciune, conferă iluminarea spirituală.
Aduce: inspirație, clarviziune, protecție, armonie în suflet, curaj, încredere, imaginație, echilibru emoțional, răbdare, dragoste, noroc, succes, bani, sănătate.

AMETIST- Purifica, linisteste, transforma energiile inferioare in energii superioare, transforma energia negativa in energie pozitiva, are efect de calmare sau detensionare in perioade de durere,echilibreaza karma. Ametistului i se mai atribuie rolul de apărare contra demonilor, contra furtului, această credință explică faptul că mormântul merovingienilor conținea șiraguri de ametist.

AVENTURIN-Cristalele verzi ascund in ele o energie cu totul speciala, fiind aducatoare de noroc si echilibru. Aduc relaxare, calm interior si exterior, aplaneaza conflictele si deschid spre armonie si buna intelegere. Sunt cristale ale poftei de viata, ale sanatatii, ale puritatii naturii, deci confera energia necesara pentru a ne echilibra viata pe toate planurile.Protejaza impotriva energiilor negative, impotriva vampirilor energetici.Reduce frica, depresia, anxietatea, emotivitatea.

HEMATIT-Cristalele guvernate de Marte maresc energia la cote maxime. Dau chef de viata, inspira la initiativa si imbie individul spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, fac omul sa actioneze chiar si in acele planuri la care nu ar fi indraznit sa spere.

ONIX NEGRU-Guvernate de Saturn, cristalele negre maresc seriozitatea, pastreaza contactul cu realitatea, deschid ochii spre adevar, ajuta la ancorarea in concret, limpezind confuzia. Scad imaginatia bolnavicioasa, iluzia, visarea, readuc individul cu picioarele pe pamant, pentru a gasi solutii concrete la problemele sale. Confera stabilitate, securitate, auto-control, disciplina, rabdare, ambitie.

CUART ROZ-Piatra a iubirii pure. Cristalele roz emit o caldura tandra, o anume bucurie de viata, o pace interioara care atrage simpatia si iubirea pura. Relaxeaza trupul si mentalul, aduc calm in suflet si fericire pe chip. Sunt pietrele celor buni la suflet, a copiilor si adolescentilor, a oamenilor indragostiti si puri in interior. Aplaneaza conflictele, ajuta la exprimarea sentimentelor in forma lor cea mai sincera. Reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia, gandurile si energiile negative.Benefic pentru inima, rinichi, sistemul circulator, urechi, gat, nas, sinusuri.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: pietre semipretioase, sarma cupru placat

Dimensiuni: fixa 18 cm- 23 cm reglabila

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
Revolut