Carneol - Colier "Spiral Of Life" cu piatră spartă de Carneol. Colier handmade. UNICAT. Colier din cupru aurit. Cristal natural pentru amplificarea curajului și a creativității.

124 LEI

Piatra spartă de Carneol a fost montată manual cu fir din cupru aurit cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătit pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient. Excelent de purtat pentru împământare, focusare și centrare în timpul meditației dar și în viața de zi cu zi.

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apă curentă (de la robinet), sare grunjoasă românească de la Salina Turda, lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzica meditativă, mantre, reiki.

Bijuteriile Magia Cristalelor au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.

Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veţi avea la dispoziţie instrumentele de care aveţi nevoie pentru a atinge noi obiective personale.

---------------------------------------------
CARNEOLUL - PIATRA CURAJULUI ȘI A CELOR NĂSCUȚI SĂ CONDUCĂ

Carneolul activeaza chakra rădăcină, chakra sacrală și chakra plexului solar, aducând un aflux de forță vitală, de energii sexuale și creative, și de voință asertiva. Este un susținător puternic pentru cei care vor să își reclădească încrederea în sine, curajul, pasiunea și puterea interioară.

Purtând Carneol, energiile vitale ale primelor trei chakre se trezesc, sporind cheful de viață și curajul de a ne asuma riscuri.

Folosit în timpul meditației, Carneolul ne arată cum să aducem o noțiune abstractă în planul fizic. Energia Carneolului este descrisă foarte frumos de expresia Dumnezeu îi ajută pe cei care se ajută singuri. Ne încurajează să ne oprim din visare și să așteptăm ca visele să devină realitate, și ne împinge să acționăm pentru a face visele realizabile.

O altă abilitate a Carneolului este aceea de întărire și fortificare a corpului fizic, sporind fluxul energetic vital.

În plan spiritual, Carneolul ne susține să luăm măsurile necesare pentru atingerea tuturor țelurilor.

În plan emoțional, Carneolul ne ajută să depășim frica de a acționa sau teama că luăm decizii greșite. Ne învață să acceptăm schimbarea și transformarea. Această piatră este un protector puternic împotriva invidiei, furiei și a resentimentelor, atât ale noastre cât și ale celorlalți. Calmează mânia și alungă negativitatea emoțională, înlocuind-o cu poftă de viață.

În plan mental, Carneolul îmbunătățește capacitatea analitică și clarifică percepția. Alungă gândurile efemere în timpul meditației și îi readuce pe visători cu picioarele pe pământ. Amplifică puterea de concentrare și disipă letargia mentală.

În plan fizic, Carneolul conferă energie și vitalitate corpului fizic. Ne ajută să purificăm si să sanctificăm trupul ca pe un templu pentru Spirit.

Carneolul are capacitatea de a purifica alte cristale.

Carneolul poate fi purtat ca pandantiv, poate fi ținut în mână sau plasat pe locul afectat, în contact cu pielea. Dacă este așezat lângă ușă de la intrare, Carneolul protejează locuința și aduce bogăție.
---------------------------------------

* Prețul colierului include:
- pandantivul din imagini,
- lanțul auriu din inox de 50 cm,
- săculeț pentru depozitarea în siguranță a acestuia,
- "Ritualul de purificare și personalizare a cristalelor".

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate dar pentru rezultate optime vă recomand să urmați instrucțiunile din "Ritualul de purificare și personalizare a cristalelor" înainte de a fi purtate sau folosite în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Carneol, Cornalina, Lanț inox aurit, Piatră semiprețioasă, Sârmă cupru aurit, piatra rulata

Dimensiuni: Dimensiuni:
Lungime × Lățime × Grosime
45 × 21 × 13 mm

Greutate:
11,18 g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea