CUARȚ LEMURIAN - Colier "SPIRAL OF LIFE" cu vârf natural de Cuarț Lemurian. UNICAT. Handmade. Colier din cupru negru. Cristal natural pentru echilibrarea și purificarea chakrelor. Ghid spiritual.

100 LEI

Vârful natural de Cuarț Lemurian a fost montat manual în fir din cupru negru cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătite pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient.
Pandantivul a fost atașat unui șnur negru lucios cu închidere reglabilă astfel încât să poată fi purtat în zona dorită (în dreptul gâtului, inimii sau plexului solar).

Cristalele cu vârf:
* purtate cu vârful ÎN SUS (numai pe termen scurt) sunt recomandate pentru stări meditative sau cu încărcătură psihică, energizează chakrele superioare.
* purtate cu vârful ÎN JOS ca talismane de noroc, pot fi folosite pentru orice scop pozitiv. Pot fi un bun ghid spiritual cu un puternic rol protector împotriva energiilor negative.

----------------------
CUARȚUL LEMURIAN este cunoscut sub acest nume pentru că ne pune în legătură cu civilizația Lemuriană. Ne ajută să regăsim informații de la această civilizație pentru a rezolva probleme din viața noastră curentă. Lucrând constant și meditând cu aceste cristale, putem avea acces la Tărâmurile Angelice. Însă chiar dacă nu primești nici-o informație prin intermediul acestui cuarț, vei simți în jurul tău un sentiment puternic de dragoste necondiționată.

CUARȚUL LEMURIAN atrage binecuvântarea iubirii necondiționate asupra planetei pe măsură ce marile schimbări în plan energetic continuă. Cristalul le reamintește purtătorilor de lumină să își continue propria evoluție spirituală, ajutându-și simultan semenii să evolueze la rândul lor.

UN PERFECT GHID SPIRITUAL

Cuarțul Lemurian permite accesul la stările multidimensionale de conștiință și ne învață că suntem ființe multidimensionale, oferindu-ne o perspectivă obiectivă asupra vieților noastre anterioare. Destramă iluzia separării specifică încarnării fizice și ne reamintește că vindecarea înseamnă de fapt să ne aducem aminte de sinele nostru spiritual și de faptul că timpul nu este altceva decât o iluzie. Cu alte cuvinte, ne învață să ne dilatăm conștiința și să devenim una cu Tot-ceea-ce-există.

Este o piatră ideală pentru echilibrarea și purificarea chakrelor. Activează rezonanțele superioare ale chakrelor și ajută la integrarea corpului de lumină facilitând comunicarea între nivelul fizic și nivele subtile ale ființei și ancorarea schimbărilor energetice subtile în corpul fizic.

La nivel mental, Cuarțul Lemurian te învață că gândurile au o putere creatoare și sfârșesc prin a se materializa, iar dacă sunt controlate prin intenție și încredere în sine, pot conduce la manifestarea potențialului maxim al ființei. Dacă vrei să primești răspuns la o întrebare care te preocupă sau să ai acces în vis la o realitate diferită, culcă-te cu un astfel de cristal sub pernă.

Cuarțul Lemurian taie precum laserul orice energie perturbată sau dezechilibrată și deschide noi canale energetice, atât în corpul fizic cât și în cele subtile.

* Informațiile sunt preluate din "Totul despre cristale" de Judy Hall
-----------------------------------------------

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apa curentă (de la robinet), lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzică meditativă, mantre, reiki.

Bijuteriile Magia Cristalelor au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.

Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veți avea la dispoziție instrumentele de care aveți nevoie pentru a atinge noi obiective personale.

-----------------------------------------------
* Prețul pandantivului include:
- pandantivul din imagini
- un șnur negru lucios de 1mm grosime cu lungimea reglabilă
- un săculeț pentru depozitarea în siguranță a cristalului
- "Ritual de purificare și personalizare a cristalelor"

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate. Recomand repetarea ritualului de purificare și programare după o perioadă de timp înainte de a fi purtate sau inainte și după folosirea lor în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cuarț Lemurian, Sarma cupru negru, Vârf natural, Șnur negru

Dimensiuni: Dimensiuni:
60 × 20 mm

Dimensiune șnur: REGLABILĂ astfel încât să poată fi purtat în zona gâtului, inimii sau a plexului solar

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea