Hematit - Pandantiv "Spiral Of Life" cu piatră rulată de HEMATIT Cea mai eficienta piatră pentru ancorarea energiilor superioare în planul fizic (Fe2O3). Pandantiv handmade. Pandantiv din inox.

100 LEI

Pandantivul "Spiral Of Life" cu Hematit a fost lucrat manual în fir din inox cu mare dragoste și în deplină armonie. Pandantivul poate fi purtat zilnic ca talisman norocos sau poti medita cu el plasându-l pe al treilea ochi.

_________________________

Hematitul este fara doar si poate cea mai eficienta piatra pentru ancorarea energiilor superioare in corpul fizic si in lumea pamanteana. Poate contracara spatialitatea si confuzia, ajutandu-ne sa gasim solutii practice si sa mergem mai departe, facand ceea ce trebuie. Hematitul echilibreaza aura si aliniaza chakrele. Acesta atrage energiile catre chakra radacina, prin toate meridianele.

Hematitul este o piatra a uniunii dintre Spirit si lumea fizica. Frecventa sa creeza un arc intre polaritati : Lumina intuneric, pozitiv negativ, Sinele superior sinele pamantean, Suflet corp fizic. Hematitul are cea mai mare frecventa pe scara fizicalitatii, ceea ce il face o piatra excelenta pentru manifestarea menirii spirituale in planul fizic. Hematitul nu este o piatra de evadare, ci mai degaraba o piatra de integrare. Acesta formeaza din toate experientele un tot coerent.

Una dintre cele mai mari probleme pentru cei orientati catre spiritualitate este manifestarea. Petrecerea timpului in sferele inalte si atingerea unui nivel de constiinta superior nu este suficient. Cea mai mare atributie a celor care au acces la astfel de daruri este sa aduca aceste energii din planurile superioare in planul fizic si sa le foloseasca aici si acum.

Hematitul echilibreaza atat energia feminina, cat si pe cea masculina, creand astfel un echilibru energetic perfect intr-un intreg dual. Acesta este un model perfect pentru umanitatea din zilele noastre. Are o energie yang foarte puternica si echilibreaza meridianele, corectand dezechilibrele yin.

EFECTE TAMADUITOARE. Hematitul are o conexiune extrem de puternica cu sangele. Restaureaza, intareste si regleaza aprovizionarea cu sange acolo unde aceasta este necesara. Poate reduce temperatura corpului. Vindeca problemele circulatorii, precum sindromul Raynaud, si afectiunile sangelui, precum anemia. Ajuta rinichii sa purifice sangele si regenereaza tesuturile. Hematitul stimuleaza absorbtia fierului si formarea celulelor rosii in sange. Trateaza crampele la nivelul picioarelor, anxietatea si insomnia, dar sustine si la alinierea vertebrelor si sudarea fracturilor. Folosit sub forma de elixir, se spune ca reduce febra. Hematitul trateaza pofta de mancare excesiva, fumatul si toate tipurile de excese.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau purtat ca pandantiv in contact cu pielea. Pentru vindecare sau calmare, poate fi plasat pe locul afectat. Poate fi plasat la baza coloanei vertebrale, pentru a debloca acest canal. Hematitul nu trebuie aplicat pe locurile inflamate sau pe perioade lungi de timp.
__________________________
"Totul Despre Cristale" - Judy Hall


* Prețul pandantivului include:
- pandantivul din imagini
- un șnur negru lucios de 1mm grosime cu lungimea reglabilă
- un săculeț pentru depozitarea în siguranță a cristalului
- instrucțiuni de purificare și programare a cristalelor în format PDF sau JPEG.


* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate dar tot recomand ritualul de purificare și programare înainte de a fi purtate sau folosite în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Hematit, Piatră rulată, Sarma inox, Șnur negru

Dimensiuni: Dimensiuni:
Lungime × Lățime × Grosime
40 × 19 × 15 mm

Dimensiune șnur: REGLABILĂ- astfel încât să poată fi purtat în zona gâtului, inimii sau plexului solar

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea