Cercei statement handmade unicat - PET-uri (plastic) reciclate - petale - aripioare (cod1018)

75 LEI

Aceste PET-uri, care în altă viață ar fi devenit deșeuri, acum strălucesc într-o paletă vibrantă de bleu, ilustrând transformarea lor și puterea reciclării.
Cerceii sunt creații delicate și pline de farmec, realizate cu migală din sticle de plastic bleu, transformate în mici petale - aripioare. Fiecare cercei este format din bucăți subțiri și ușor modelate ale sticlei de plastic, care imită aspectul și textura petalelor - aripioarelor de dimensiuni reduse. Aceste petale - aripioare sunt aranjate cu grijă pentru a crea un buchet minunat și captivant.
Culoarea bleu a sticlei adaugă o notă vibrantă și proaspătă, evocând frumusețea naturii într-o formă unică și inovatoare. Designul lor subtil și elegant permite purtarea lor cu ușurință atât în zilele obișnuite, cât și la evenimente speciale, aducând un strop de farmec și originalitate oricărei ținute.
Acesti cercei nu doar emit un mesaj puternic privind importanța reciclării, ci și emană o eleganță distinctă și unicitate prin procesul manual și materialele inovatoare utilizate în crearea lor.
Acesti cercei statement nu doar impresionează prin estetica lor deosebită, dar și prin povestea lor eco-friendly. Eleganța și inovația se îmbină armonios cu responsabilitatea față de mediu, creând astfel o bijuterie cu impact vizual și social remarcabil.
În ansamblu, acesti cercei statement handmade unicat reprezintă o declarație de modă și de susținere a mediului înconjurător. Ei demonstrează că frumusețea poate fi găsită în lucrurile obișnuite și că reciclarea materialelor plastice poate duce la creații deosebit de atractive. Acesti cercei pot fi purtati cu mândrie, fiind în același timp o expresie a stilului personal și a responsabilității față de mediul înconjurător.

Cercei handmade statement, model contemporan, foarte usori si versatili, realizati din plastic reciclat (pet-uri decupate si modelate in diverse forme) si elemente metalice.
Lungimea cu tortita - aprox 6 cm. Tortitele sunt din otel inoxidabil si au dopuri din silicon.
Produs unicat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: pet, plastic, sticla plastic, tortite otel inoxidabil

Dimensiuni: aprox 6 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier (fara kilometrii suplimentari): de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Cerceii sunt foarte frumoși, arată ca în poze și descriere. Sunt deosebiți și ieși în evidenta :). Mulțumesc mult pentru rapiditatea cu care mi i-ați trimis.

  26.04.2024

 • Unici! Superb lucrati!

  Anonim | 22.04.2024

 • Cel mai frumos colier din cate am avut, excelent!

  Anonim | 22.04.2024

 • Absolut superb!!

  Anonim | 22.04.2024

 • Foarte delicat colierul. Colaborare excelenta si d.p.d.v. al livrarii.

  Anonim | 14.03.2024