Chrysocolla RETINUT (167)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


M-am bucurat când am găsit un furnizor care avea aceste mărgele de Chrysocolla cu care am realizat acest set dar singura problemă a fost ca ajunsesem prea târziu iar mărgelele mai mici (de 10 8 si 6mm) deja erau epuizate. Așa că am rămas la aceste mărgele (mai maricele dar de foarte bună calitate) și m-am orientat în așa fel încât să pot realiza un colier la baza gâtului și o pereche adecvată de cercei.
Daca vreo clientă ar dori transformat acest set, la întelegere îl putem transforma împreună (de ex. un colier mai lung, realizat pe lanț)
Vizitatoarelor magazinului le voi prezenta in scurta vreme informatii despre importanta acestei pietre care poseda una dintre cele mai puternice rezonante feministe...


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur 14k, Central sfera de 18mm, Discuri aplatisate 14x10 12x8, Sfere dee 8 si 6mm, Snur multiplu rasucit si cerat

Dimensiuni: Colier: 46-50 cm/
Cercei: 4 cm/ 2,5+2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023