Citrine REZERVAT(145)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Vă prezint acxum un set interesant, realizat cu mprgele din Citrin, compus dintr-un colier la baza gâtului și o pereche clasică de cercei.
In anatomia subtila, al treilea centru energetic se numeste Manipura si se gaseste virtual in spatele zonei ombilicului corespunzator grupului de vertebre lobare (L4 mai precis)
Acest nume "Manipura" deriva din sacscrita: "Mani=podoaba, bijuterie si Pur= locatie, loc, asezare, oras; prin urmare, Manipura ar insemna "Orasul podoabelor, bijuteriilor"
Fiecarei chakre ii corespunde o frecventa de vibratie manifestata prin culoare, sunet, miros si implicit, ii corespund cateva cristale specifice acestor vibratii iar in cazul nostru, cristalul etalon il reprezinta Citrinul.
M-as bucura ca acest set de Citrin sa fie comandat de cineva care a avut ocazia sa intre in "Orasul bijuteriilor", ca a avut ocazia sa admire bogatia si frumusetea locului, ca a avut cunoasterea si puterea de a trece doar prin acest taram de vis si c gasit in cele din urma cheia care deschide "usa" secreta de la iesirea care conduce spre chakra Inimii "Anahata", realizand ca a rezistat tentatiilor materiale.
Acest tip de clientă, merită să poarte cu mândrie orice bijuterie realizată cu Citrine deoarece știe că "bijuteriile" găsite în Manipura sunt: claritatea, voința, curajul, încrederea în sine, auto-disciplina, puterea interioară, echilibrul și starea generală de bine.
Citrinul le conferă pe toate acestea...


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold Filled, Snur matase aurie, citrine 10 8 6 si 4mm

Dimensiuni: Colier: 48 cm/ 46 grame
Cerceii: 5 cm/ 2,5 + 2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023