Contururile Orașului În Albastrul Înserării

De la 110 LEI

Pătrunde în atmosfera plină de mister și serenitate a tabloului "Contururile Orașului În Albastrul Înserării", o capodoperă urbană ce te va purta în lumea fascinantă a amurgului și a luminii albastre. Cu tuse și linii lungi de pensulă groasă, acest tablou surprinde orașul modern în pragul serii, când lumina zilei se stinge treptat, lăsând loc luminii albastre calde care anunță venirea nopții. Contururile orașului sunt discret conturate în albastrul înserării, creând o atmosferă de calm și liniște. Această lucrare de artă este mult mai mult decât o simplă pictură - este o invitație la meditație și reflecție asupra trecerii timpului și frumuseții efemere a serii. Plasat în orice încăpere, acest tablou va aduce o notă de eleganță și rafinament, transformând spațiul într-un sanctuar al liniștii și contemplării.
Beneficiile folosirii acestui tablou ca element de decor sunt multiple. Este o modalitate perfectă de a adăuga o notă de intimitate și calm în orice încăpere, fiind ideal pentru dormitor, living sau chiar pentru spații de relaxare și meditație.
Alege să îți îmbogățești spațiul cu tabloul "Contururile Orașului În Albastrul Înserării" și bucură-te de frumusețea și liniștea pe care o aduce în viața ta de zi cu zi. Cumpără acum și adaugă această operă de artă remarcabilă în colecția ta!

* Tablourile sunt imprimate pe canvas din bumbac, tipar HD de inalta calitate, uscare UV.
* Panza este intinsa pe sasiuri (cadre) din lemn, de 20 mm grosime si are agatatori incluse.
* Pot exista diferente minore intre nuantele din fotografiile afisate pe site si cele din realitate, diferentele aparand in momentul fotografierii produsului (lumini folosite, obiectiv foto, etc.) si fiecare display (telefon, tableta, laptop, desktop) folosit de dvs, clientii nostri, putand arata culorile in mod diferit.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: panza canvas, sasiu lemn

Dimensiuni: 30 x 50 cm, 50 x 70 cm, 70 x 90 cm, 80 x 120 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare