Esența Efemerității

De la 110 LEI

Descoperă esența efemerității cu tabloul "Esența Efemerității", o capodoperă urbană ce surprinde frumusețea melancolică a toamnei într-o manieră cu totul specială. Frunza căzută, ilustrată cu o paletă de culori bogate și vii, stă în centrul atenției pe un fundal ce pare a fi lemnul vechi și îmbătrânit al unei mese rustice. Culoarea negru-albastruie care domină frunza oferă o notă de mister și profunzime, în timp ce spre vârf, culorile vii și luminoase de roșu, ruginiu, galben pal și portocaliu aduc viață și energie întregii scene.
Acest tablou nu este doar o simplă fotografie, ci o poveste vizuală ce reprezintă trecerea efemeră a timpului și a frumuseții naturii. Plasat într-un spațiu de expunere adecvat, acest tablou va aduce o notă de eleganță și rafinament oricărui interior, aducând cu sine o adâncime și o atmosferă specială.
Beneficiile folosirii acestui tablou ca element de decor sunt multiple. Îți va aduce un sentiment de conectare cu natura și va crea o atmosferă de calm și liniște în orice încăpere. De asemenea, este o modalitate excelentă de a adăuga un strop de originalitate și personalitate în spațiul tău, transformându-l într-un loc cu adevărat unic și memorabil.
Alege să îți înfrumusețezi spațiul cu tabloul "Esența Efemerității" și bucură-te de farmecul și rafinamentul pe care îl aduce în viața ta de zi cu zi. Cumpără acum și adaugă această operă de artă remarcabilă în colecția ta!

* Tablourile sunt imprimate pe canvas din bumbac, tipar HD de inalta calitate, uscare UV.
* Panza este intinsa pe sasiuri (cadre) din lemn, de 20 mm grosime si are agatatori incluse.
* Pot exista diferente minore intre nuantele din fotografiile afisate pe site si cele din realitate, diferentele aparand in momentul fotografierii produsului (lumini folosite, obiectiv foto, etc.) si fiecare display (telefon, tableta, laptop, desktop) folosit de dvs, clientii nostri, putand arata culorile in mod diferit.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: panza canvas, sasiu lemn

Dimensiuni: 30 x 50 cm, 50 x 70 cm, 70 x 90 cm, 80 x 120 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare