Zbor deasupra Daliilor

De la 110 LEI

Descoperă magia și frumusețea naturii cu tabloul "Zbor deasupra Daliilor", o capodoperă care îmbină eleganța fluturelui cu splendoarea daliilor într-o explozie de culori vibrante. Cu grafica sa vividă și strălucitoare, acest tablou surprinde un fluture plin de viață, plutind grațios deasupra daliilor înflorite. Culorile neon amplifică fascinația acestei scene, creând un spectacol vizual captivant care va încânta ochiul și sufletul oricărui privitor.
Tabloul transmite o simplitate elegantă și o frumusețe naturală, aducând cu sine un sentiment de bucurie și uimire față de splendoarea lumii înconjurătoare. Este o adiție perfectă pentru orice interior care caută să aducă o notă de energie și optimism, fiind ideal pentru livinguri, dormitoare sau chiar pentru spații de relaxare și meditație.
Beneficiile folosirii acestui tablou ca element de decor sunt multiple. Este o modalitate excelentă de a aduce un strop de natură în propria casă sau spațiu de lucru, aducând cu sine o atmosferă de bucurie și vitalitate.
Alege să îți îmbogățești spațiul cu tabloul "Zbor deasupra Daliilor" și bucură-te de frumusețea și energie pe care o aduce în viața ta de zi cu zi. Cumpără acum și adaugă această operă de artă remarcabilă în colecția ta!

* Tablourile sunt imprimate pe canvas din bumbac, tipar HD de inalta calitate, uscare UV.
* Panza este intinsa pe sasiuri (cadre) din lemn, de 20 mm grosime si are agatatori incluse.
* Pot exista diferente minore intre nuantele din fotografiile afisate pe site si cele din realitate, diferentele aparand in momentul fotografierii produsului (lumini folosite, obiectiv foto, etc.) si fiecare display (telefon, tableta, laptop, desktop) folosit de dvs, clientii nostri, putand arata culorile in mod diferit.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: panza canvas, sasiu lemn

Dimensiuni: 30 x 50 cm, 50 x 70 cm, 70 x 90 cm, 80 x 120 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare