Corali Rezervat Cristina (273)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Inainte de a descrie setul Roșu și negru inclus acum în colecția Mirela, să ne readucem puțin aminte de celebrul roman Roșu și Negru a lui Stendhal, cu ajutorul unui citat din Cof. Univ. Emilia Tarabirca:

Marie-Henri Beyle, cu pseudonimul Stendhal, publică romanul Roșu și negru, care, chiar dacă la timpul său nu prea a fost apreciat (nu atât de cititori, cât de frații de condei), va deveni una din operele de referință ale literaturii franceze, dar și universale.
Roșu și negru este un roman realist social-psihologic, dar în care sunt evidente și elemente ale romantismului. Fiind adept al cultului energiei, Stendhal considera că rațiunea nu exclude pasiunea. Personajele pot fi, în același timp, lucide și visătoare, sensibile și cerebrale, așa cum este Julien Sorel, protagonistul romanului. Roșu și negru este un roman de formare, dezvoltare și afirmare a personalității, un roman despre mari speranțe și iluzii pierdute (dacă să apelăm la titlurile altor opere de referință din secolul al XIX-lea).

Setul pe care vi-l prezint acum este compus dintr-un colier mai lung (65-70cm) realizat din mărgele mari, roșii (24mm), combinate cu nugget-uri naturale din Coral roșu, (cca 20-25x10-15/10-15mm) având separatoare și distanțiere margele din Onix negru și o pereche de cercei adecvați coliereului, completează setul.
Setul poartă în el semnificația subtilă a roșului (pasiunea) și a negrului (rațiunea) care -în anumite conditii, pot coexista în aceiași persoană. Deci, foarte aproape de simbolistica intrigilor din celebrul roman scris în 1830 de Stendhal...


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu auir, Nugget Coral rosu, Onix 8mm, Onix biconic 5mm, Sfere acril rosu, Snur multifir negru

Dimensiuni: Colier: 65-70cm/ 92gr.
Cerceii: 6cm/ 6+6gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023