Crab Fire Agate (030)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Suntem în sfera de influență energetica a Carneolului deoarece Crab Fire Agate este de fapt un Carneol tratat termic, tratament ce îi dau acestor agate aspectul de pietre "trosnite", cu modele care arată ca niste pânze de păianjen. Au o culoare spectaculoasă, de rosu-portocaliu cu rugină și vene împrăștiate de la alb până la gri.
Piatră motovațională, care dezvoltă talentele ascunse din noi, creația, inventivitatea, abilitățile analitice și mai ales aspirațiile, speranțele noastre (chiar profesionale și/sau financiare)
Aceste Agate, ne ajută să readucem pasiunea adevarată în relația nostră de dragoste, mai ales atunci când rutina a pus stăpânire pe cuplurile căsătorite de mai multă vreme...
Poate nu credeți, dar se spune despre aceste Agate că ne ajută să redescoperim jucaușul copil din noi, pierdut pe drumul maturizării noastre premature!
Mai ales că postez acest produs azi, de Ziua Copilului....

Vizitatoarelor magazinului meu:
Lev Tolstoi (mare scriitor rus: 1828-1910):
" În copilărie doreşti totul, în tinereţe şi la maturitate dorești ceva anume, la bătrâneţe nu mai dorești nimic"
Să nu ajungem ziua în care să nu ne mai dorim nimic!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Agate Butoiase 30x14mm, Agate 12 10 8 6 si 4mm, Carneol Lacrimi 18x13mm

Dimensiuni: Colier: 84-90 cm/ 122 grame
Bratara: 18-20 cm/ 12 grame
Cerceii: 6 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023