Cristal de Stâncă (060)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Piatra pietrelor, Cristalul de Stanca a primit titlul de "Intermediar între Om și Divinitate", acesta fiind motivul pentru care am creeat acest ansamblu energetic cu Cristale de Stâncă și Ametiste montate pe un pandantiv special, set încadrat în colecția de bijuterii religioase.
Deoarece multe cliente și vizitatoare ale magazinului meu nu sunt obișnuite cu anumite denumiri, mai ales cele din sfera cristaloterapiei, voi spune că acest set face parte din categoria de bijuterii numite Cintamani iar descrierea subtilă a acestui set o va primi cu singuranță și clienta care va comanda setul.
Pentru vizitatoarele magazinului meu, mai jos, anexez spre lecturare, câteva aspecte legate de bijuteriile Cintamani (din sanscrită; devanagari)
În primul rând sunt bijuterii spirituale. Apoi, sunt cele mai puternice bijuterii folosite în rugăciuni sau meditații, deoarece pot deschide poarta cerului către Dumnezeu.
O bijuterie Cintamani (termenul provine din Tibet...) este considerată a fi una dintre puținele "Comori ale lumii spirituale" lăsate de Dumnezeu pe Pământ din timpul Creației pentru a fi descoperite de către cei virtuoși. Despre Cintamani se spune că este o piatră de origine extraterestră dar are legătura cu legenda care spune că Cintamani este una dintre cele patru relicve care au căzut din cer, iar aceste patru relicve au fost încastrate pe vasul lui Buda (o piatra "mani" are înscrisă pe ea mantra "Om Mani Padme Hum" iar eu am transpus acest lucru prin simbolul AUM din centrul pandantivului.
Citez:
" bijuterie magică, care se manifestă pentru orice dorește (Skt. maṇi , cintā-maṇi , cintāmaṇi-ratna ). În funcție de dorințele cuiva, comorile, îmbrăcămintea și hrana pot fi manifestate, în timp ce boala și suferința pot fi înlăturate, apa poate fi purificată etc."
Nu pot descrie mai multe aici dar un lucru este cert: numeroasele lucrări contemporane despre pietre și cristale, au avut ca bază de informații medicina magică tibetană, (dar și Ayurvedica) care a influențat puternic ceea ce azi numim "Cristaloterapie"

La scară mai restrânsă și departe ochii net-ului sau magazinelor comerciale, bijuteriile Cintamani s-au manufacturat și în epoca modernă și se mai fac chiar în zilele noastre. (nu de oricine și nu pentru oricine).
Setul acesta are rol exemplificativ.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii aliaj chirurgical, Ametiste fatetate de 4mm, Fir de catgut alb neabsorbabul, Quarțuri de 8 și 6mm, Zamac placat cu Argint

Dimensiuni: Colier: 43cm/37 grame
Pandantiv (AUM) 20x10mm/7 grame
Cercei: 7 cm / 3,5+3,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023