CUARȚ AMFIBOL - Colier "FREEDOM" cu Cuarț Amfibol. UNICAT. Colier din inox. HANDMADE. Cristal natural ce aduce în viața noastră echilibru, armonie, stabilitate, pace și bucurie interioară.

285 LEI

CRISTALUL DE CUARȚ AMFIBOL a fost montat manual în fir din inox cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătit pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient.
Pandantivul a fost atașat unui lanț din inox cu o lungime care permite purtarea cristalului în dreptul plexului solar.

* Cristalele cu vârf, purtate cu vârful în sus (numai pe termen scurt,) sunt recomandate pentru stări meditative sau cu încărcătură psihică, energizează chakrele superioare.
* Cristalele cu vârf, purtate cu vârful în jos ca talismane de noroc, pot fi folosite pentru orice scop pozitiv. Pot fi un bun ghid spiritual cu un puternic rol protector împotriva energiilor negative.

----------------------------------------------------

CUARȚUL AMFIBOL, cunoscut și sub numele de cuarț fantomă de înger, este o piatră prețioasă foarte rară și uimitoare. Găsită numai în Brazilia, bijuteria de CUARȚ AMFIBOL este o variantă specială a pietrei de cuarț; este compus din elemente minerale care sunt clasificate în supergrupul numit amfibol. Acest lucru o face una dintre cele mai căutate și unice incluziuni la orice colecție de pietre prețioase rare.



Semnificația CUARȚULUI AMFIBOL

CUARȚUL AMFIBOL, sau cuarțul fantomă de înger, este una dintre cele mai rare pietre semiprețioase găsite astăzi. Arată enigmatic și este, de obicei, înconjurat de alte pietre semiprețioase superbe, și anume cuarț rutilat, angelită și celestită, care sunt cunoscute pentru puterile lor metafizice de a introduce lumină și pozitivitate.

Disponibil în culori eterice care depind de compoziția sa chimică, CUARȚUL AMFIBOL este foarte râvnit pentru vibrațiile sale puternice. De asemenea, este folosit pe scară largă în timpul meditației de către vindecătorii de cristale și de către practicanții metafizici.


Beneficiile CUARȚULUI AMFIBOL

Experții în cristale spun că beneficiile acestei pietre prețioase magice variază în mare măsură și sunt cel mai bine experimentate atunci când sunt folosite în timpul meditației. Se spune că cristalul de CUARȚ AMFIBOL are un impact pozitiv asupra ființei noastre spirituale, mentale, emoționale și fizice și promovează vindecarea chakrelor.

Cel mai mare beneficiu adus de CUARȚUL AMFIBOL este senzația de pace și bucurie interioară pe care o poți experimenta atunci când meditezi cu cristalul. Această piatră prețioasă ajută, de asemenea, să risipească energiile negative din jurul nostru și să facă loc vibrațiilor pozitive care să ne umple viața. De asemenea, se spune că ajută la visarea lucidă, deschizându-ne amintirile despre viețile noastre trecute și îmbunătățind sănătatea și bogăția.


Proprietățile CUARȚULUI AMFIBOL

Pe lângă valoarea sa estetică uimitoare, cuarțul AMFIBOL este îmbogățit cu multe proprietăți mistice.


Proprietăți metafizice ale CUARȚULUI AMFIBOL

Proprietățile metafizice interesante ale CUARȚULUI FANTOMĂ DE ÎNGER îl fac una dintre cele mai râvnite posesiuni ale vindecătorilor de cristale. Ei cred că această bijuterie mistică are puterea de a se conecta cu cele mai înalte energii ale universului, unde trăiesc ghizii noștri spirituali și îngerii păzitori.

Ne poate activa chakrele superioare, deschizându-ne astfel simțurile și realizările pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră. Poate insufla sentimente de onestitate și iubire universală și poate aduce echilibru, armonie și stabilitate vieților noastre.

Acest cristal este folosit și pentru a ne proteja împotriva atacurilor psihice și pentru a ne ridica intuițiile la cote mai înalte. Când este păstrată la locul de muncă, această piatră prețioasă poate ajuta la asigurarea armoniei între colegi și la cultivarea pozitivității în toate aspectele vieții.


Proprietățile vindecătoare ale CUARȚULUI AMFIBOL

Vindecătorii metafizici salută această piatră pentru puterile sale puternice de vindecare. Cuarțul cu amfiboli poate fi folosit pentru a calma condiții fizice precum crampe musculare la picioare, tulburări de sânge, insomnie și probleme nervoase.

De asemenea, poate fi folosit pentru a îmbunătăți deshidratarea și pentru a ajuta la asimilarea calciului și fierului în sistem. Mai mult, afecțiunile ficatului, pielii, urechilor, ochilor și tractului digestiv pot fi, de asemenea, calmate cu ajutorul acestui puternic cristal vindecător.

În afară de tulburările fizice, CUARȚUL AMFIBOL este utilizat pe scară largă pentru vindecare la nivel non-fizic. Poate ajuta la vindecarea și dezvoltarea spirituală și, de asemenea, ne poate ajuta să devenim indivizi mai buni în general. Ne poate vindeca de traumele noastre trecute și ne poate îmbunătăți capacitățile intuitive și clarvăzătoare de a face față mai bine provocărilor pe care ni le aruncă viața.

Vindecătorii cu cristale spun că, ajutându-ne să comunicăm cu ghizii noștri spirituali, această piatră semiprețioasă ne ajută să ne vindecăm spiritual și să dezvoltăm o mentalitate pozitivă.


Pandantiv/Colier cu CUARȚ AMFIBOL

Practicanții în metafizică spun că menținerea cristalelor de CUARȚ AMFIBOLI mai aproape de gât poate ajuta la deschiderea chakrelor superioare. Un pandantiv din această piatră prețioasă funcționează perfect în acest scop. Pandantivele din cuarț amfibol nu numai că arată eteric în toate culorile lor magice strălucitoare, ci și sporesc frumusețea ta.

Le puteți purta oriunde și vă asigurați că armonia și echilibrul predomină oriunde mergeți. Purtarea unui pandantiv de cuarț cu amfibol la birou vă poate ajuta să vă legați mai bine cu colegii și să aduceți cooperare și productivitate.

---------------------------------------
Sursa:

----------------------------------------------

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apa curentă (de la robinet), lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzică meditativă, mantre, reiki.

Bijuteriile Magia Cristalelor au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.

Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veți avea la dispoziție instrumentele de care aveți nevoie pentru a atinge noi obiective personale.

-----------------------------------------------

* Prețul colierului include:
- pandantivul din imagini
- lanț inox de 80cm
- săculeț pentru depozitarea în siguranță a cristalului
- "Ritual de purificare și personalizare a cristalelor"

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate. Recomand repetarea ritualului de purificare și programare după o perioadă de timp înainte de a fi purtate sau inainte și după folosirea lor în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cuarț amfibol, Lanț inox, Sârmă inox

Dimensiuni: Dimensiuni cristal:
Lungime × Lățime × Grosime
54 × 18 × 16 mm

Lungime lanț: 80cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea