SERAFINIT - Colier "ROYAL" cu Serafinit - piatră ce ne inundă aura cu vibrațiile vindecării, bunăstării și a reîntregirii.

1.530 LEI

Serafinitul cabochon a fost montat manual în fir din inox țesut cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătit pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient.

Bijuteriile țesute în sârmă sunt meticulos lucrate manual în atelierul ANMARI ART CONCEPT. Fiecare piesă este creată cu precizie și grijă, asigurând un nivel ridicat de calitate și atenție la detalii.

În calitate de artizan, îmi folosesc cunoștințele în selecția și modelarea sârmei pentru a produce bijuterii unice, care nu numai că arată bine, dar au și caracteristici terapeutice datorită pietrelor semiprețioase cu care lucrez și pe care le iubesc mult. Aceste opere de artă meticulos lucrate manual vor fi, fără îndoială, îndrăgite de purtătorii lor.

"----------------------------------------------------
SERAFINITUL - PIATRA ÎNGERILOR datorită energiilor sale înalte și a conexiunii cu îngerii

Serafinitul expune niște aripi argintii de Lumină pe o matrice verde închis, iar asta ne arată conexiunea sa puternică cu tărâmul îngerilor în special al celor împuterniciți cu readucerea planetei și a umanității la o stare de sănătate curată și echilibru. Energia sa superioară stimulează energia Kundalini să pornească de la baza coloanei vertebrale și să activeze fiecare chakră în parte, pe drumul său către planurile superioare.

Serafinitul este una dintre cele mai puternice pietre care aliniază corpurile eterice cu Stâlpul de Lumină care traversează coloana vertebrală. Centrează și energizează în acelasi timp, iar nuanța sa de verde închis ne arată clar cât de bine lucrează pe chakra inimii. Serafinitul poate fi folosit pe oricare dintre chakre sau pe orice zonă a corpului fizic, mai ales atunci când vrem să armonizăm și să sporim energia din acele zone. Eliberează energia stagnanta și blocajele din meridiane.

Pe lângă faptul că este o piatră foarte frumoasă, Serafinitul are o energie care ne atrage instantaneu. Este o piatră foarte evoluată, astfel că ne împinge rapid, dar cu blândețe, pe drumul către propria evoluție spirituală. Serafinitul rezonează cu tărâmul angelic și ne permite ca în timpul meditației sau al somnului, să avem acces la acest tărâm. Este totodata o piatră care ne poate ajuta să găsim cauzele din viețile anterioare ale bolilor din viața actuală.

Serafinitul este poate cea mai puternica piatra vindecatoare a acestei Ere. Este una dintre cele mai puternice pietre care poate alinia corpul fizic cu energia universala care salasluieste in tot si toate. Este o piatra ideala pentru cei care nu se simt conectati la sinele fizic, ajutandu-i sa inteleaga natura fizicalitatii. Scopul Serafinitului este sa aduca Lumina in corpul fizic, exprimand aceasta cel mai bine printr-o stare de sanatate debordanta.

Atunci cand il purtam sau il tinem in mana, Serafinitul ne inunda aura cu vibratiile vindecarii, bunastarii si a reintregirii.
---------------------------------------"

----------------------------------------------

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apa curentă (de la robinet), lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzică meditativă, mantre, reiki.

Bijuteriile Magia Cristalelor au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.

Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veți avea la dispoziție instrumentele de care aveți nevoie pentru a atinge noi obiective personale.

-----------------------------------------------

* Prețul colierului include:
- colierul din imagini
- săculeț pentru depozitarea în siguranță a cristalului
- "Ritual de purificare și personalizare a cristalelor"

* Aveți opțiunea de personalizare a acestui colier precizând, în rubrica mesagerie, tipul de sârmă preferat, cum ar fi cupru patinat, cupru aurit, argint lucios sau argint patinat. De asemenea aveți opțiune de a alege piatra semiprețioasă dorită.
* Prețul pentru varianta în argint va fi recalculat.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lanț inox, Serafinit, Sârmă inox, Șnur piele

Dimensiuni: Dimensiuni cristal montat:
Lungime × Lățime × Grosime

Lungimea colierului: cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea