Cuarț cu incluziuni (cod 911)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Fiecare contabil se confrunta la un moment dat cu "Balanta financiara"
Vine o vreme cand "Bugetul" prognozat se supune unei executii precise.
Cat am avut, cat am cheltuit, pe ce, cum stam la sfarsitul anului cu banii.
Fiecare dintre noi, ne-am facut la sfarsitul anului trecut nu un "buget" ci o prognoza a ceea ce urma sa facem si sa realizam in 2017.
Acum, pana pe 15 Noiembrie trebuie sa facem si noi "Balanta" activitatii noastre pe anul 2017: ce si cat am realizat din ce ne-am propus, cat si pe cine am tulburat viata altora prin actiunile noastre, cat si cine ne-a tulburat-o pe-a noastra, cat am iertat si cat am tinut minte...
Ajungem la sfarsit de an sa constatam ca avem foarte multe "incluziuni" pe care trebuie sa le rezolvam. Asta, daca nu vrem sa mergem cu ele si in anul ce vine.
Mai avem o luna... Inca ne mai putem "curata" multe incluziuni care ne stanjenesc claritatea vietii.
Acesta este motivul pentru care am realizat acest set, compus dintr-un frumos colier (mai ciudat) si o pereche de cercei, confectionat din Cuarturi cu incluziuni (India)
Setul este vandut dar la comanda se poate executa unul similar


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Cuarturi cu incluziuni hexagon, Snur multifir crem, Tortite cercei din aliaj chiru

Dimensiuni: Colier: 48 cm / 79 grame
Cercei: 4 cm / 4+4 grame

Disponibilitate: la comanda (peste 2 saptamani)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023