Cuarț și Opal roz (027)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un set discret compus dintr-un colier la 46 cm și o pereche adecvată de cercei realizat cu cristale din Opal și Cuart Roz ca o îngemănare ale fluxurilor bioenergetice care întrețin planul emoțional afectiv și chakra Anahata, chakra inimii.
Atât Opalul Roz cât și Cuartul Roz sunt cristale dedicate iubirii necondiționate, compasiunii și mai ales Grației Divine.
Sunt două cristale care se potențează reciproc, acesta fiind și motivul pentru care le-am asociat în acest set care ceste disponibil de îndată.
Vizitatoarelor magazinului meu:
Lupșan Elena: (scriitor, membru al ""comunitatea cadrelor didactice din România)
"Apocalipsa cuantică. Universul holografic"
(publicată de Elefant Online/ cu drepturi de autor)
"Pietrele semiprețioase sunt daruri ale naturii, ce înmagazinează energii ale Pământului. Pe lângă frumusețea lor pura, ele sunt de ajutor prin vibrațiile lor, care interacționează cu câmpurile energetice ale corpurilor noastre, ajutând și vindecând acolo unde exista dezechilibre. Purtarea pietrelor semiprețioase sau doar simpla lor așezare într-o încăpere, poate aduce echilibru sau să contribuie la blocarea și eliminarea energiilor negative. Frumusețea lor ca simbol al perfecțiunii, poate semnifica calea și aspirația nostră în calitate de oameni imperfecți spre perfecțiune, echilibru și armonie"


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Cuart roz fatetat 4mm, Cuart roz oval 18x13mm, Opal Roz rondele 6x3 4mm

Dimensiuni: Colier: 46 cm / 24 grame
Cercei: 4 cm / 1,5+1,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023