Cuarț Turmalinat - Pandantiv "Spiral Of Life" cu piatră rulată de Cuarț Turmalinat. UNICAT. Cristal natural pentru curățarea tuturor energiilor negative, repararea câmpului auric. Restabilește echilibrul dinamic al tuturor chakrelor.

100 LEI

Piatra rulată de Cuarț cu incluziuni de Turmalină a fost montată manual în fir din cupru negru, cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătit pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient.

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apă curentă (de la robinet), sare grunjoasă românească de la Salina Turda, lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzica meditativă, mantre, reiki.

Bijuteriile Magia Cristalelor au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.

Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veţi avea la dispoziţie instrumentele de care aveţi nevoie pentru a atinge noi obiective personale. Pot fi purtate atât de doamne cât și de domni. Cadoul ideal pentru intreaga familie.

----------------------------------------------------
CUARȚUL CU INCLUZIUNI DE TURMALINĂ - CEL MAI EFICIENT ASPIRATOR ENERGETIC

CUARȚUL CU INCLUZIUNI DE TURMALINĂ este Cuarțul care are în interiorul său cristale de Turmalină Neagră (Schorl). Această combinație neobișnuită de cristale este una care generează o energie benefică unică.

Pentru toți cei care își doresc un aspirator energetic pentru a curăța câmpul energetic și a-l aduce la acea stare nepoluată, Cuarțul cu incluziuni de Turmalină este aliatul ideal. Cuarțul poate fi cea mai minunată și versatilă unealtă, fiind CEL MAI PUTERNIC AMPLIFICATOR ENERGETIC, ușor de programat. Cu toate acestea, atâta putere poate fi și o slăbiciune, deoarece Cuarțul poate amplifica și energiile nearmonioase. Însă, în această combinație, Turmalina Neagră exercită o influență de PURIFICARE și ÎMPĂMÂNTARE care CURĂȚĂ Cuarțul de negativitate. În schimb, Cuarțul amplifică puterea de purificare a Turmalinei Negre, făcând din Cuarțul cu incluziuni de Turmalină una dintre cele mai puternice unelte de curățare a tuturor energiilor negative, reparând câmpul auric, restabilind echilibrul dinamic al tuturor chakrelor și promovând o bunăstare generală.

Cuartul cu incluzini de Turmalina faciliteaza gandirea limpede. Este benefic pentru cei care au nevoie de ajutor sa ramana pe drumul spiritual ales, mai ales pentru cei care se complac intr-un comportament extrem de negativ precum nelegiuirile sau abuzul de droguri. Purtand Cuart cu incluziuni de Turmalina de-a lungul zilei, acesta creeaza o bula de Lumina in jurul corpului, indepartand energiile distructive. Este ideal pentru protectie psihica si metafizica, tinand la distanta energiile negative si sporind constientizarea.

Cuartul cu incluziuni de Turmalina ne permite sa accesam si sa integram intregul spectru al energiei electromagnetice de la cele mai joase frecvente la cele mai inalte. Avand la dispozitia propriului camp energetic un spectru intreg de vibratii, suntem asigurati ca aura si corpul fizic vor beneficia de toate frecventele necesare pentru echilibru si sanatate. Frecventele Luminii sunt ca substantele nutritive pentru corpul uman. Daca infometam campul energetic , cel mai probabil vom experimenta dezechilibre si boli. In zilele noastre se vorbeste mult despre frecvente inalte. In timp ce noi, ca specie, ne extindem abilitatea de a procesa si asimila aceste frecvente inalte ale Luminii, inca avem nevoie de frecventele joase pentru a ne mentine sanatatea fizica si emotionala. In timpurile stravechi aceste energii erau absorbite direct din mediu, pentru ca oamenii petreceau foarte mult timp afara, stand in Soare sau la lumina Lunii. In timpurile noastre, multi oameni s-au izolat in case separandu-se de energiile hranitoare ale Naturii. Cuartul cu incluziuni de Turmalina ne permite sa primim toate aceste energii eliminand toate densitatile si blocajele care impiedica absorbtia lor adecvata.

Cuartul cu incluziuni de Turmalina spala aura, curatand tiparele energetice stagnante. Curatand aceste tipare energetice si restabilind fluxul energetic adecvat, Cuartul cu incluziuni de Turmalina ne face sa ne simtim iluminati, si in acelasi timp impamantati. Purifica, ofera protectie si stimuleaza corpul energetic.

In plan spiritual, Cuartul cu incluziuni de Turmalina ne sustine sa asimilam intregul spectru al Luminii necesar pentru sanatatea energetica si fizica. Ne sustine totodata sa purificam corpul fizic, emotional si spiritual astfel incat sa evoluam frumos.

In plan emotional, Cuartul cu inlcuziuni de Turmalina identifica tiparele emotionale care trebuie purificate astfel incat sa experimentam stari spirituale superioare. Ne sustine sa curatam aceste tipare pentru a putea experimenta claritatea emotionala.
cuart cu incluziuni de turmalina.,

EFECTE TAMADUITOARE. Cuartul cu incluziuni de Turmalina este excelent pentru vindecarea mediului inconjurator. Cand energiile sunt eliberate in timpul sedintei de curatare a mediului inconjurator, aceasta combinatie de cristale le purifica si le transforma in energii utile. Cuartul cu incluziuni de Turmalina ii ajuta pe cei care incearca sa isi curete corpul dupa abuzul de substante. Armonizeaza merdianele, corpurile subtile si chakrele.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.
---------------------------------------

* Prețul pandantivului include:
- pandantivul din imagini
- un șnur negru lucios de 1mm grosime
- un săculeț pentru depozitarea în siguranță a cristalului
- instrucțiuni de purificare și personalizare a cristalelor în format PDF sau JPG

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate dar pentru rezultate optime vă recomand să urmați instrucțiunile din "Ritualul de purificare și personalizare a cristalelor" înainte de a fi purtate sau folosite în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cuarț turmalinat, Sârmă cupru negru, Șnur negru

Dimensiuni: Dimensiuni:
Lungime × Lățime × Adâncime
47 × 19 × 15 mm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea