Cuarțit (cod 402)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Este un cuarț bogat iîn gresie, silex și cu mai multe incluziuni care iîi și stabilesc cromatica. Un cuarțit are de regulă cca 90% Cuarț pur sși restul sânt alte minerale (gresie, silex) sau alte elemente. In timpul transformărilor, cuarțul se amestecă cu alți compuși, transformandu-se intr-un alt mineral. Din care cauză intră iîn grupa rocilor metamorfice. Transformarea cuarțului se face de regulă pe un pat de gresie care se supraâncalzeste în interiorul scoarței terestre, mai ales când au loc mișcari ale plăcilor tectonice (temperatura și presiune foarte mare)
Setul pus la vânzare este realizat cu mărgele naturale de Cuarțit. (pietre neuniforme,rulate ți slefuite).
A nu se confunda cu Cuarțul compozit care este fabricat din spărturi de cuarț cu ados de rășină - plus coloranți, care dau un aspect chromatic deosebit.
Ca utilitate practică, trebuie amintit faptul că din roca de Cuarțit, se taie felii de piatră, dupa care se finisează și se vând sub forma de blaturi pentru bucătărie. sau piese, obiecte pentru diferite decoratiuni


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Pietre semipretioase

Dimensiuni: Colierul are 51 cm si 36 grame
Cewrceii au 3 cm si 1,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023