Cuartul fumuriu (cod 226)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cuarțul fumuriu
Atrage lumina în nuanțele sale cele mai închise până la negru, de parcă ar avea puterea să absoarbă toata lumina ca o gaură neagră.
“Intunecate dar limpezi ca apele de la miezul nopții” aceste cristale fascinante onorează legatura finiței noastre cu Mama Pământeană, fiind un dar divin pus să ne ajute să rămânem ancorați în lumea naturii, un ghid spiritual de energie sublimă care initiază marile fluxuri de energie pe axa Cer – Pamant : armonizarea legăturilor dintre Chakra Sahasrara și Muladhara. Impreuna cu Cristalul de Stâncă, Cuarțul fumuriu este un cuarț care pune temelie în terapiile alternative (cristaloterapia) și dispune de mari energii tămăduitoare, mai ales asociat cu alte cristale pe care le potentează energetic.
Este piatra naționala a Scoției iar Druizii antici o idolatrizau, simbolizand-o cu Zeii si Zeițele Pământului dar și ca piatră a puterilor intunecate (“piatra străjer” în noapte împotriva răului)
Foarte multe lucruri va afla clienta care cumpără acest set, format dintr-un colier de Cuarț Fumuriu natural (Brazilia), o varietatea cu adevarat întunecată (negru / maro-rosiatic) cu mult mai deosebit de ceea ce se găsește pe piața românească (daca nu e sticlă colorată “fumuriu”), în lungime de 48 cm și o pereche de cercei de 3 cm cu tortițele cuplate.
Setul este disponibil imediat iar dacă clienta dorește poate primi și o brățara din mărgele de Agate negre.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Pietre semipretioase placate c

Dimensiuni: Colier: 48 cm cu posibilitati de scurtare sau extensie + 5 cm
Cercei: 3 cm
Brățară cu Agate negre, cadou : 18 cm (sau dimensiune solicitată)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023