DEODORANT GEL - cu piatra de alaun si ulei esential de palmarosa bio

38,88 LEI

Noul deodorant a aparut firesc in magazin, dupa ce a fost cerut :) cu ceva timp inainte de persoane apropiate si dragi mie (stiti voi! :) ).
Este un produs tip gel, ambalat in recipient roll-on si avantajul principal (fata de celelalte 2 deodorante) este ca-l poti lua dupa tine la mare, la munte, in geanta de sport fara sa stai cu grija ca temperaturile prea ridicate l-ar putea topi.
Este la fel e eficient, l-am testat bine inainte sa-l prezint; mirosul amestecului de uleiuri esentiale se simte o perioada mai indelungata; permite pielii sa respire/transpire fara sa se simta mirosuri neplacute; la spalat se indeparteaza foarte usor; nu pateaza hainele; nu lasa urme albe in zona axiala; poate fi folosit cu precautie de doamnele ce alapteaza sau insarcinate - trimestrele II si III de sarcina; il recomand atat doamnelor cat si domnilor.
REPET: acesta este un DEODORANT, nu un ANTIPERSPIRANT, va rog sa faceti diferenta!!
Ingrediente - trecute in ordine descrescatoare: apa minerala, piatra de alaun, bicarbonat de sodiu, amestec de uleiuri esentiale cu rol antibacterian: palmarosa, tea tree, citronella si menta, farnesol, guma xanthan, naticide.
Focus pe ingrediente:
- apa minerala am folosit-o pentru dispersia ingredientelor, are rol hidratant asupra zonei;
- piatra de alaun este un cristal natural, un mineral recunoscut pentru proprietăţile sale astringente, antibacteriene si hemostatice; nu blocheaza/reduce transpiratia, nu astupa porii, este inodor si incolor la aplicare;
- bicarbonatul de sodiu este aici atat agent alcalinizant (regleaza pH-ul) cat si agent deodorant;
- amestecul de uleiuri folosite: am ales uleiuri care sa aiba efect antibacterian dar care sa miroasa agreabil in sinergie; astfel mirosul este unul fin, racoros, citrat-ierbos, placut si potrivit atat doamnelor cat si domnilor;
- farnesol este o componenta intalnita in mai multe uleiuri esentiale cu actiune recunoscuta impotriva bacteriilor implicate descompunerea transpiraţiei; este evidenta alegerea acestui ingredient :)
- guma xanthan este un gelifiant de origine vegetala, produs prin fermentare din zaharuri si melasa; aici are rolul de a ingrosa amestecul de apa si active deodorante astfel incat sa faciliteze aplicarea pe piele;
- naticide, chiar daca aici este folosit cu rol de neutralizare a eventualelor bacterii, mucegaiuri sau drojdii din amestec, nu poate fi considerat ca fiind conservant deoarece este un extract din plante care au aceste proprietati; este un produs cu acreditare pentru a fi folosit in produse tip "preservative free" - fara conservanti - si formularea de cosmetice organice.
Deodorantul este ambalat in recipient steril, roll-on, fiecare cu un continut de 70g.; este valabil 3 luni de la data manufacturarii trecuta pe eticheta.
Se aplica pe pielea curata, in strat subtire, astepti apoi 1 min. sa se usuce inainte de a te imbraca; estimez ca un recipient va ajunge aproximativ 3 luni de folosire zilnica, voi reveni cu informatia exacta cand voi fi sigura despre acest lucru.
Este 100% natural, este facut in casa, este Pur si Simplu!
Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".
Pentru orice informatii legate de produs nu ezita sa ma contactezi!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Pur si Simplu, amestec de uleiuri esentiale c, apa minerala, bicarbonat de sodiu, citronella si menta, farnesol, guma xanthan, naticide, piatra de alaun, tea tree

Dimensiuni: 70g.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024