VIS DE VARA - parfum de puls, 100% natural, 100% vegetal.

48,60 LEI

VIS DE VARA este un parfum concentrat, cu miros floral, senzual, cald, fara sa fie dulce, ce emana rasfat si eleganta. Notele florale sunt date de absolutul de iasomie si de uleiul esential de lemn de trandafir si sunt temperate de uleiul esential de melissa.
Ce imi place cel mai mult atunci cand folosesc parfumuri naturale este starea pe care o primesc in functie de actiunea uleiurilor esentiale din compozitie; ele actioneaza aromaterapeutic la nivel fizic, mental si spiritual. Astfel, aici, sinergia uleiurilor esentiale are rol de a echilibra starile emotionale prin calmarea sistemului nervos. Prezenta iasomiei nu este intamplatoare, ea are, printre altele, proprietati afrodisiace, inlatura anxietatea, stressul, furia si depresia.
Baza in care sunt dispersate uleiurile esentiale este uleiul de jojoba, un ulei non-gras, cu grad mare de penetrabilitate cutanata, non-iritant, non-ocluziv; datorita aminoacizilor prezenti in compozitie este, de fapt, o ceara similara sebumului pielii.
Ingrediente (trecute in ordine descrescatoare): ulei de jojoba (organic, presat la rece), absolut de iasomie, ulei esential de lemn de trandafiri, ulei esential de melissa, vit.E.
Parfumul este ambalat in recipiente sterile, de 10 ml., cu cap tip roll-on. Se aplica pe pielea curata, in zonele de puls (incheieturile mainilor, gat, spatele urechii sau spatele genunchiului ;) ).
Datorita faptului ca parfumul este realizat din uleiuri cu grad diferit de volatilitate el se va simti diferit de la o ora la alta si dureaza pana la 4-5 ore. De asemenea se va simti altfel pentru fiecare persoana, chimia pielii este diferita la fiecare dintre noi.
Desi nici unul dintre ingrediente nu are potential alergen, recomand totusi sa faci un test pe o portiune mica de piele.
Parfumul poate fi folosit de persoane cu pielea sensibila, chiar si de doamne insarcinate sau care alapteaza, in masura in care agreeaza acest miros :)
Nu contine alcool, coloranti, conservanti, sau parfumanti sintetici, ci doar ingredientele prezentate mai sus care sunt de provenienta 100% naturala.
Produsul nu exista in stoc, va fi pregatit dupa plasarea comenzii si este valabil 4-6 luni de la data manufacturarii, ferit de surse de lumina, de caldura sau umezeala.
Sper sa iti placa!
Imaginea este cu titlu de prezentare; inainte de a comanda te rog sa citesti "politica magazinului". Multumesc!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024