32 LEI

VIS DE VARA - parfum de puls, 100% natural, 100% vegetal.

VIS DE VARA este un parfum concentrat, cu miros floral, senzual, cald, fara sa fie dulce, ce emana rasfat si eleganta. Notele florale sunt date de absolutul de iasomie si de uleiul esential de lemn de trandafir si sunt temperate de uleiul esential de melissa.
Ce imi place cel mai mult atunci cand folosesc parfumuri naturale este starea pe care o primesc in functie de actiunea uleiurilor esentiale din compozitie; ele actioneaza aromaterapeutic la nivel fizic, mental si spiritual. Astfel, aici, sinergia uleiurilor esentiale are rol de a echilibra starile emotionale prin calmarea sistemului nervos. Prezenta iasomiei nu este intamplatoare, ea are, printre altele, proprietati afrodisiace, inlatura anxietatea, stressul, furia si depresia.
Baza in care sunt dispersate uleiurile esentiale este uleiul de jojoba, un ulei non-gras, cu grad mare de penetrabilitate cutanata, non-iritant, non-ocluziv; datorita aminoacizilor prezenti in compozitie este, de fapt, o ceara similara sebumului pielii.
Ingrediente (trecute in ordine descrescatoare): ulei de jojoba (organic, presat la rece), absolut de iasomie, ulei esential de lemn de trandafiri, ulei esential de melissa, vit.E.
Parfumul este ambalat in recipiente sterile, de 10 ml., cu cap tip roll-on. Se aplica pe pielea curata, in zonele de puls (incheieturile mainilor, gat, spatele urechii sau spatele genunchiului ;) ).
Datorita faptului ca parfumul este realizat din uleiuri cu grad diferit de volatilitate el se va simti diferit de la o ora la alta si dureaza pana la 4-5 ore. De asemenea se va simti altfel pentru fiecare persoana, chimia pielii este diferita la fiecare dintre noi.
Desi nici unul dintre ingrediente nu are potential alergen, recomand totusi sa faci un test pe o portiune mica de piele.
Parfumul poate fi folosit de persoane cu pielea sensibila, chiar si de doamne insarcinate sau care alapteaza, in masura in care agreeaza acest miros :)
Nu contine alcool, coloranti, conservanti, sau parfumanti sintetici, ci doar ingredientele prezentate mai sus care sunt de provenienta 100% naturala.
Produsul nu exista in stoc, va fi pregatit dupa plasarea comenzii si este valabil 4-6 luni de la data manufacturarii, ferit de surse de lumina, de caldura sau umezeala.
Sper sa iti placa!
Imaginea este cu titlu de prezentare; inainte de a comanda te rog sa citesti "politica magazinului". Multumesc!


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 19.08.2013 1681 de vizualizari vandut si livrat de PursiSimplu Disponibil imediat

Dimensiuni
-

Materiale
-

PursiSimplu
Bucuresti Sector 2

TRENDING
 • Un sampon foarte bun , este prima data cand folosesc un sampon solid, sunt foarte incantata

  Anonim |  10.06.2017

 • Un balsam extraordinar, foarte hidratant si eficient

  elena.carmina |  10.06.2017

 • Este prima data cand folosesc pulbere pentru curatarea dintilor, este foarte eficienta, curata foarte bine , iar pe viitor o sa folosesc acest produs

  elena.carmina |  10.06.2017

 • O crema foarte buna, hidratanta, efectele se vad din prima zi de utilizare

  elena.carmina |  10.06.2017

 • Serul este fabulos, il folosesc impreuna cu crema de ochi si crema de zi , iar efectele s-au vazut imediat

  elena.carmina |  10.06.2017