Deodorant natural

32 LEI
Către magazinul Dichisar

Deodorantele TRIO VERDE sunt fabricate cu grijă pentru sănătatea dvs. și respect pentru mediului înconjurător. Din ingrediente naturale prețioase, atent alese, deodorantele noastre au o textură cremoasă și fină, fiind 100% naturale. Oferă pielii protecție, neutralizează mirosul neplăcut și absorb umezeala. Formula de bază conține faină de arorut, ulei de cocos, unt de shea, bicarbonat de sodiu și ceară naturală.
*Deodorant cu cătină și mușețel - Mireasma delicată, florală a uleiurilor de palmarosa și mușețel împreună cu aroma subtilă de grapefruit dulce creează un parfum fin, ușor, proaspăt și feminin, care induce o stare de bine.Proprietățile antibacteriene și hidratante ale uleiului de cătină se completează cu cele antiinflamatorii și astringente ale mușețelului pentru a menține pielea curată și hidratată. Ingrediente: faina de arorut, ulei de cocos, bicarbonat de sodiu, ceară naturală, unt de shea, ulei de ricin, ulei de catina, vitamina E, uleiuri esențiale de grapefruit, palmarosa și mușețel.
*Deodorant cu cedru și cărbune - Aroma proaspătă de citrice a uleiurilor esențiale de lime și portocale se alătură notelor pământii, lemnoase, ușor dulci ale cedrului și vetiverului și crează un parfum misterios, masculin, care induce o stare de relaxare.Proprietățile antibacteriene, astringente ale uleiului de cedru sunt completate de cele de neutralizare ale cărbunelui pentru a menține pielea curată și matifiată. Ingrediente: faină de arorut, ulei de cocos, bicarbonat de sodiu, ceară naturală, unt de shea, ulei de ricin, vitamina E, uleiuri esențiale de cedru, portocale, lime și vetiver, cărbune pulbere.
*Deodorant cu citrus verde - Notele dulci ale uleiurilor esențiale de portocale și lavandă deschid aroma puternică, crudă a uleiului esențial de petitgrain. Această combinație crează un parfum natural, proaspăt cu note pământii care îți trezește simțurile, având rol stimulativ și revigorator. Proprietățile antibacteriene, antiseptice și tonice, curăță și mențin pielea sănătoasă. Ingrediente: faină de arorut, ulei de cocos, bicarbonat de sodiu, ceară naturală, unt de shea, ulei de ricin, vitamina E, uleiuri esențiale de portocale, lavandă și petitgrain.
*Deodorant cu tea tree și lime - Mirosul astringent cu aromă balsamică al uleiului esențial de tea tree este temperat de nota puternică de citrus a uleiului esențial de lime pentru a crea un parfum cu aromă proaspătă, energizantă. Proprietățile antibacteriene și astringente neutralizează mirosurile neplăcute și mențin pielea curată. Ingrediente: faină de arorut, ulei de cocos, bicarbonat de sodiu, ceară naturală, unt de shea, ulei de ricin, vitamina E, uleiuri esențiale de lime și tea tree.
60 gr.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare