Dumortierit quartz (cod 1071)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Dumortierit: piatră care rezonează cu intelectul nostru; piatra care ne ajută să ne dezvoltam abilitățile mintale mai ales în domenii ca Limba și Matematica (dedicată profesorilor de care predau o Limbă sau celor care predau Martematica (știintele exacte).
O piatra care face ordine in haosul launtric...
Dumostieritul este și piatra astronomilor și/sau astrofizicienilor

Dumortieritul este Piatra Răbdării , deschizând ușile înțelegerii și activând chakra celui de-al treilea ochi. Este o piatră prețioasă de vindecare puternică care ne ajută să facem pașii necesari pentru a depăși greutățile și pentru a găsi soluții la orice probleme cu care ne confruntațăm. O altă proprietate a Dumortieritului este capacitatea sa de a aduce ordinea în haos. De asemenea, ne ajută să transformam orice sistem de credință pe care îl avem in ceva folositor si benefic sufletului.
Se spune despre Dumortierit ca este piatra care ne ajuta sa ne programam in mod constient mintea. taind toate legaturile cu gandurile instabile si negative.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii metalice Silver fill, Margele sferice de 10 8 si 6, Snur multifir din matase indig, Tortite cercei din aliaj chiru

Dimensiuni: Colierul are 42 cm si o greutate de 41 grame
Cerceii: 4 cm / 7 grame (3,5+3,5 gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023