Eyelash Growth Serum-ser pentru cresterea genelor-BlueScent

50 LEI

Informatii

Eyelash Growth Serum este formulat doar din ingediente active naturale,ofera o nutritie intensiva ,prelungeste ciclul de viata al genelor si ofera o crestere activa a acestora.
Previne caderea genelor,accelereaza cresterea lor,atat in lungime cat si in volum,le fortifica si le hraneste,le sporeste elasticitatea si flexibilitatea,le regenereaza in profunzime.
Ingredinte:apa florala de euphrasia,ulei de ricin infuzat cu amla,bhringraj si brahmi,ulei de broccoli,ulei de fenugrec,ulei de sacha inchi,extract de maca,glicoproteine,panthenol,threaloza, Biotinoyl Tripeptide-1,biotina(vitamina H),elastina hidrolizata de origine marina ,glycogen marin, serina ,guma xantan,emulsifiant natural,conservant natural.
Este preparat prin emulsionare la rece,astfel incat sunt prezervate in totalilate proprietatile ingredientelor.
Serul se poate folosi atat pentru gene cat si pentru sprancene.Este special recomandat pentru gene fragile,subtiri,care cad masiv,pentru genele agresate dupa vopsiri repetate sau pe care se foloseste intensiv rimelul,genele agresate in urma factorilor de mediu,raze UV,apa sarata,etc.sau pentru a stimula cresterea si indesirea lor.
Ciclul standard de creștere a genelor durează între 3 și 6 luni. În timpul acestui ciclu, genele parcurg trei etape: etapa de creștere intensivă, etapa de tranziție și etapa de odihnă. Genele cresc numai în prima etapă și cad la sfârșitul întregului ciclu. Serul nu schimbă acest proces natural. El acționează activ pe tot parcursul ciclului de creștere a genelor, stimulează creșterea genelor naturale și apoi le prelungește viața.Efectul este vizibil dupa doar 3-4 saptamani de aplicare constanta.
Cum se foloseste:Se aplica o data pe zi,seara la culcare,pe pielea curata si uscata.Se poate aplica si peste zi insa din cauza clipirii ,produsul poate patrunde in ochi cu usurinta ceea ce nu este recomandat. In cazul in care produsul patrunde in ochi clatiti foarte bine cu apa calda.Se indeparteaza complet machiajul si impuritatile,apoi se aplica produsul cu pensula la baza genelor,pentru a fi absorbit in foliculii genelor,dinspre coltul intern spre coltul extern al pleoapei.Nu se aplica pe genele pleoapei inferioare.
Are un termen de valabilitate de 4 luni de la data prepararii si se prepara dupa lansarea comenzii.
Cantitatea din recipient este suficienta pentru aplicare zilnica timp de 4 luni.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 7 ml

Intrebari? Contacteaza magazinul

Opiniile clientilor

 • Apele astea florale sint un remediu miraculos,pulverizate pe piele amelioreaza instant orice disconfort creat de afectiunile pielii,in aparatul de aerosoli calmeaza orice spirit nelinisti.Multumim Claudia ca le-ai preparat!

  teoR |  14.01.2019

 • As comanda cite una din fiecare sortiment,dar din considerente materiale ma abtin

  teoR |  14.01.2019

 • Scrie in descriere Claudia ca apele florale contin sufletul,esenta plantei,si,Doamne ,cita dreptate are! Multumim Claudia pentru asemenea bogatii vegetale!

  teoR |  14.01.2019

 • Un unguent extrem de puternic si eficient

  teoR |  14.01.2019

 • Samponul meu preferat forever

  teoR |  14.01.2019

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?