Fluorina (cod - 338)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Gabriel Newman (“Lăcaș de suflet și de gând”) :
“Piatră puternic protectoare, mai ales în plan psihic, vă aiută să detectaţi influenţele exterioare care interferează cu activitatea dumneavoastră şi să puneţi punct manipulării psihice. Purifică şi stabilizează aura.
Extrem de eficace împotriva stresului electromagnetic. Corect poziţionată, blochează stresul geopatic. Utilizată în vindecare, fluorina absoarbe ansamblul de energii negative şi înlătură stresul. Curăţă, purifică, înlătură şi reorganizează tot ce nu este în perfectă armonie în corp.
Cel mai bun cristal pentru a învinge orice formă de dezorganizare. Fluorina ancorează şi integrează energiile spirituale, favorizează imparţialitatea şi dezvoltă intuiţia, ajutându-vă să conştientizaţi realităţile spirituale superioare. Accelerează deşteptarea spirituală, focalizează mintea, conectând-o la cea universală. Aduce stabilitate grupurilor şi le uneşte într-un scop comun”.

Dr. Dorin Dragos (“Codul secret al cristalelor”):
“Cubul este figura geometrică cea mai sugestivă pentru conceptual de ordine (uniformitate și disciplina) – de aceea, Fluorina poartă rezonanța forței ordonatoare a universului, fiind, dintre toate pietrele tămăduitoare, probabil, piatra cea mai impregnată de această energie a ORDINII”

Colierul este realizat din mărgele de Fluorina cu benzi tip “bănuti” (diametrul: 25mm si grosimea 7 mm) provin din China, unde este cel mai mare depozit de fluorină cu benzi multicolore din lume.
Are o lungime de 50 cm și o greutate de 126 grame.
Aceste mărgele, se pretează și la realizarea unui șirag lung, de 80-90 cm, dacă se solicită acest lucru.
Clienta primește descrierea detaliată a proprietăților subtile ale Fluorinei și cadou, o pereche de cercei: 5 cm cu tortițele cuplate și 8 grame greutate.
In varianta din magazin, colierul este disponibil de îndată.
Modificat la 80-90 cm. se livreaza in maximum 5 zile.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Pietre semipretioase

Dimensiuni: Colier: 50 cm +5 cm extensie si 126 gr.
Cadou, cercei: 5 cm si 8gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023