Gel vitaminizant pentru ten, gat si decolteu

49,68 LEI

Gelul vitaminizant este unul dintre produsele cele mai apreciate dintre cele pe care le fac. Este o potiune concentrata cu doze maxime admise de acid hialuronic si de vitamine A, C si E, tot in doze maxime. Face, in primul rand, hidratarea si vitaminizarea intensa a tenului si are, in acelasi timp, efect puternic antirid. Se poate aplica dimineata, la pranz si seara. Este excelent de folosit vara, de nelipsit, zic eu, in vacantele la mare.
Ingredientele pretiose sunt cuprinse sinergic in gel de aloe vera, provenit din cultura bio. Proprietatile acestei miraculoase plante sunt bine cunoscute: foarte bogat în substanțe active, hidratant de excepție, cicatrizant, reparator, stimulează regenerarea pielii, nutritiv, vitaminizant
tonic, energizant, revitalizant, astringent, antiinflamator, antiiritant, calmează iritațiile, purifiant, ușor antibacterian și antifungic, sporește tonusul și elasticitatea pielii, stimulează sinteza de colagen și acid hialuronic proprii pielii. Pe mine ma incanta concentratia de aminoacizi, de minerale si de vitamine continuta:
- vitamine: A, C, E, acid folic și vitaminele din complexul B;
- minerale: calciu, sodiu, seleniu, magneziu, mangan, potasiu, cupru, zinc și fier;
- enzime, printre care și Bradikinină cu rol antiinflamator;
- polifenoli (substanțe cu rol antioxidant);
- acizi grași, acid salicilic;
- aminoacizi esențiali: valină, leucină, izoleucină, fenilalanină, metionină, lisină și threonină;
- saponine, substanțe cu proprietăți antiseptice și de curățare.
La efectul hidratant contribuie si extractul de castraveti bio. Acesta este bogat în vitamine și oligoelemente, este benefic pentru îngrijirea tuturor tipurilor de ten, având proprietăți hidratante, astringente și de echilibrare a secreției de sebum. Conferă luminozitate și textură uniformă pielii.
Acidul hialuronic este cunoscut pentru efectul sau antirid. Rolul sau este să transporte nutrienţii către celule, să le purifice de toxine, acţionând ca un lubrifiant. Mai mult, acesta reţine cantităţi mari de apă, de 100 de ori volumul propriu, şi tocmai de aceea este considerat un ingredient premium pentru hidratarea tisulară. Modul de actionare este prin penetrarea in tesuturile pielii unde atrage si retine apa, astfel golurile dintre fibrele de colagen şi elastină sunt umplute si ridurile sunt netezite, aspectul general fiind de "piele plina".
Tot pentru efectul antirid am adaugat ulei de argan bio. Acesta este un ulei prețios, bogat în fitosteroli și antioxidanți, extrem de apreciat pentru proprietățile sale anti-age, reparatoare, regeneratoare și nutritive,ce conferă pielii un aspect mai tânăr, mai ferm și cu textură îmbunătățită.
Complexul concentrat de vitamine A, C si E are rol puternic antioxidant, antirid, antiinflamator si regenerator.
Tot la capitolul vitamine intra si niacinamida (vitamina B3) pe care am inclus-o in acest gel pentru ca previne pierderea apei, reînvie tonusul și textura pielii, îmbunătățește aspectul si elasticitatea, ajută buna funcționare a barierei naturale de protecție a pielii.
Am ales sa parfumez gelul cu absolut de iasomie sambac. Acest luxuriant parfumant este asociat cu feminitatea, cu dragostea, cu intuiția, cu Luna şi zeița Diana, cu aspecte ale creației materne, floarea cu cinci petale fiind considerată "steaua speranței divine". Absolutul de iasomie sambac este unul dintre cele mai eficiente pentru stările de neliniște nervoasă, anxietate, depresie. Are urmatoarele Proprietăți aromaterapeutice: detensionant nervos, relaxant, echilibrant,
afrodisiac, aduce beneficii în caz de frigiditate, impotență, anorgasmie, întărește încrederea în sine, ridică moralul
ameliorează stările de tristețe și introvertire.
Am incercat sa acopar descrierea si proprietatile fiecarui ingredient activ din compozitie. Fiecare a fost ales pentru actiunea complementara a unuia fata de celalalt, impreuna potentandu-se reciproc. Rezultatul este DIVIN. Fara exagerare!
Ingrediente (in ordine descrescatoare): hidrolat din plante medicinale, gel de aloe vera*, ulei de argan*, extract din castraveți*, acid hialuronic, vitaminele A, C și E, niacinamide, gumă xanthan, Cosgard și absolut de iasomie. (*ingrediente organice).
Se aplică dimineața și seara, prin mișcări circulare, până la absorbția totală. Poate fi aplicat sub crema de zi sau sub produsele pentru machiaj. Aproximativ 33 ml.
Este ambalat in flacoane sterilizate din PET, cu pompita dozatoare (recipiente reciclabile si reutilizabile). Valabil 45-60 zile de la deschidere, ferit de caldură, umezeală și lumină.

Este 100% natural, este făcut în casă, este Pur şi Simplu!
Înainte de a plasa o comandă te rog citește "politica magazinului".

Cam atât, sper să vă placă!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Francesca Blaga, Pur si Simplu natural, acid hialuronic, extract de castraveti bio, gel de aloe vera bio, gel hidratant si vitaminizant, ulei de argan bio

Dimensiuni: 33 ml

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024