Granate RETINUT (263)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Granatul Pyrop este cel mai cunoscut dintre granatele roșii . Are o culoare distinctivă, care poate asemăna adesea cu cea a rubinului sau semintelor de rodie. Ca orice granat, piropul este rareori pur; majoritatea conțin urme de almandină, care este un alt granat roșu popular.
Cuvântul pyrope provine din cuvântul grecesc puropus, format din pur (foc) și ops (ochi) care înseamnă ochi de foc.Aceasta se referă la strălucirea impresionantă a granatului pirop, care este rezultatul indicelui său ridicat de refracție.
Utilizarea granatului roșu datează de mii ani când era folosit de faraonii egipteni atât în scopuri decorative, cât și ceremoniale. Vechii romani purtau inele de granat făcand comerț intensiv cu pietre prețioase de granat.

Setul pe care vi-l prezint acum, este realizat cu briolette naturale de Granat pyrop, de o calitate ireproșabilă si margeluțe de 3mm tot din Gtranat rosu. Briolettele sunt discrete, finuțe și fațetate manual (provin din India)
Prin aceste margelute fine de Granat, puteti realiza culoarea Granatului adevarat.
Setul merita să primească accesorii din Aur de 18k dar datorită prețurilor foarte ridicate la asemenea accesorii, am preferat să folosesc accesorii Gold Filled marca Beadsmitth și/sau Beadlon.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold filled, Granate briolette, Granate sfere 3mm, Proffesional Wire 7strand 0

Dimensiuni: Colier: 42cm/17gr.
Cercei: 3cm/1,5+1,5gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023