Hair Conditioner-conditionator lichid pentru descalcirea parului-BlueScent

15 LEI

Hair Conditioner este un tip de balsam leave-in, ce ajută la descâlcirea părului, facilitează coafarea, conferă luciu părului. Se aplică pe părul umed, după spălare. Nu se clătește părul. Se poate aplica și pe părul uscat, la nevoie, dar nu zilnic, pentru a evita încărcarea firelor de păr.
Imbunatateste textura parului si controlul static,reduce forta de pieptanare pe parul umed si uscat si face parul mai moale si mai usor de gestionat.

Ingrediente:hidrolat din frunze de nuc,hidrolat de urzica,hidrolat de tei,ceara conditionatoare vegetala,acizi de fructe,proteine din matase,keratina vegetala,conservant natural.

Se aplica dupa spalare pe parul umed o cantitate foarte mica,se maseaza in par apoi se usuca in modul obisnuit.
Se poate folosi pe orice tip de par dar este in special recomandat pentru parul care se descalceste greu, cret, rebel, indisciplinat, pentru parul greu de gestionat in mod obisnuit.
Are un termen de valabiltate de 3 luni de zile,pastrat in mediul ambiant,in loc racoros,ferit de lumina,sau 6 luni pastrat la frigider. .
Se va agita flaconul înainte de folosire!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 55 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Este tot ce mi-as putea dori de la o crema de ochi: foarte hidratantă, lejera, se absoarbe rapid, ușoară precum mătasea, șterge liniile fine după o singura aplicare.

  10.06.2022

 • Îmi place, își face treaba, nu mi se scurge de pe ten din cauza căldurii și deși are filtru mineral nu îmi lasa tenul alb ca varul, cumva nu se vede ca am folosit-o, eu având oricum tenul deschis , ajuta și asta desigur.

  10.06.2022

 • Pentru mine este crema ideală! As putea spune fără sa exagerez ca ati creat elixirul tinereții! Va mulțumesc și va doresc sănătate și putere de munca!

  10.06.2022

 • Are un parfum subtil de trandafiri, este minunata drept crema de zi, lejera, hidratanta, si o excelenta baza de machiaj.

  10.06.2022

 • Produse minunate, colaborare excelenta. Voi reveni, cu siguranta!

  24.05.2022