Natural Hair Grow-tratament impotriva caderii parului-BlueScent

De la 27 LEI

Informatii

Natural Hair Grow este un tratament 100% natural impotriva caderii parului,ce reface structura firului de păr slăbit și deteriorat, hrănește intensiv rădăcina acestuia, întărește foliculii firelor de păr, stimulează creșterea și inhibă căderea,prelungeste faza anagena a foliculului de par, împiedică îngrășarea excesivă a pielii capului și a părului și elimină mătreața. Este ideal în refacerea structurii foliculului pilos deteriorat ca urmare a tratamentelor cu produse chimice.
Poate fi de mare ajutor pentru pacientii suferinzi de cancer si care in urma radioterapiei au pierdut parul.Folosit inainte de a incepe radioterapia,poate reduce semnificativ caderea masiva a parului.
Poate fi folosit si de femei si de barbati cu incept de calvitie pentru a intarzia sau chiar stopa evolutia acesteia.

Mod de folosire:se aplica zilnic la baza firului de par si se maseaza scalpul usor pentru a favoriza distributia uniforma a produsului.In ziua in care parul este spalat,produsul se aplica dupa spalare.

Produsul este lichid si se aplica prin pulverizare.Nu incarca firul de par. In plus,pe langa efectul terapeutic,da volum si textura firului de par,facandu-l mai usor de coafat.Ideal pentru par gras,reduce frecventa spalarilor,sau pentru cei carora le creste parul foarte greu,stimuleaza vizibil cresterea accelerata a parului
Este foarte importanta aplicarea zilnica.Rezultate satisfacatoare se vor obtine dupa minim 3 luni de la aplicare.Poate fi folosit si preventiv,nu doar curativ,pentru a stimula cresterea parului si a-i reda vigoarea. O dieta echilibrata,bogata in nuci, alune ,seminte si peste gras,potenteaza efectele tratamentului.
Are un termen de valabilitate de 6 luni si este ambalat in recipient cu pulverizator.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: naturale

Dimensiuni: 110 ml,160 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Opiniile clientilor

 • Apele astea florale sint un remediu miraculos,pulverizate pe piele amelioreaza instant orice disconfort creat de afectiunile pielii,in aparatul de aerosoli calmeaza orice spirit nelinisti.Multumim Claudia ca le-ai preparat!

  teoR |  14.01.2019

 • As comanda cite una din fiecare sortiment,dar din considerente materiale ma abtin

  teoR |  14.01.2019

 • Scrie in descriere Claudia ca apele florale contin sufletul,esenta plantei,si,Doamne ,cita dreptate are! Multumim Claudia pentru asemenea bogatii vegetale!

  teoR |  14.01.2019

 • Un unguent extrem de puternic si eficient

  teoR |  14.01.2019

 • Samponul meu preferat forever

  teoR |  14.01.2019

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?