Halat Satin Pentru Copii Personalizat Imprimare

De la 99 LEI110 LEI

Halat Satin Pentru Copii Personalizat

Unul dintre cele mai iubite produse textile pentru copii. Acest halat dragut poate fi un cadou minunat pentru cineva drag sau un articol vestimentar util si deosebit pentru copilasii vostri.

Halatul personalizat pentru copii este o piesa vestimentara adorabila si unica, perfecta pentru a oferi micutilor confort si stil. Acesta poate fi personalizat in functie de preferintele si gusturile individuale intr-o varietate de modele si culori.

Material: Satin
Model: Broderie personalizata
Cadoul perfect: Halat Satin Pentru Copii Personalizat M7
Halatul din satin pentru copii este disponibil intr-o gama variata de culori si modele, adaptate gusturilor si preferintelor. Acestea pot fi decorate cu personaje de desene animate sau texte, transformandu-le intr-o piesa de imbracaminte distractiva si atragatoare pentru cei mici. Adesea utilizate in ziua nuntii pentru a completa tinuta mamicilor (mireselor). Mai multe detalii aici.


Imprimarea este o modalitate frumoasa de a adauga un plus de eleganta si stil oricarui obiect vestimentar. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti produsele personalizate:

Adauga un plus de frumusete: personalizarea poate transforma un obiect obisnuit intr-unul elegant si sofisticat.
Personalizare pentru a se potrivi gusturilor si preferintelor personale. Aceasta poate include nume, date importante sau chiar mesaje speciale.
Durabilitate: Imprimarea este o tehnica durabila si rezistenta la uzura. Aceasta poate face ca hainele sa reziste mai mult timp si sa ramana frumoase si elegante.

Conditii de utilizare si igiena:

Recomandam spalarea acestui produs la o temperatura de 40 grade Celsius pentru a evita deteriorarea elementelor imprimate;
Este interzista utilizarea inalbitorului si altor substante chimice ce pot afecta modelul.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Satin

Dimensiuni: Croite in atelier dupa cerinte

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid DPD/CARGUS sau livrare LOCKER: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am primit halatul meu de mireasa sunt foarte mulțumită de rezultat este fabulos fiecare detaliu este așa cum am dorit. Va mulțumesc din suflet sunteți cel mai bune. Sunt sigur că am să mai comand și pentru nași.

    04.04.2024

  • Foarte frumoase și doamna serioasa

    Anonim | 14.03.2024

  • Amabilitate, seriozitate, profesionalism. Recomand cu caldura!

    22.10.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023

  • Colaborare excelenta, amabilitate, promptitudine, prosoapele sunt foarte frumoase, exact cum le-am dorit. Va multumesc frumos.

    24.07.2023