Inel reglabil cu sarma de cupru si pietre semipretioase.
SODALIT-Piatra a curajului. Cristalul albastru deschide accesul spre alte dimensiuni ale lumii, ale spiritului, spre extinderea orizonturilor mai departe de limitele umane. Confera somn linistit cu vise spirituale, calmeaza, inlatura emotiile negative si deschide spre domenii noi de descoperit.

HEMATIT-Cristalele guvernate de Marte maresc energia la cote maxime. Dau chef de viata, inspira la initiativa si imbie individul spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, fac omul sa actioneze chiar si in acele planuri la care nu ar fi indraznit sa spere.

ONIX NEGRU-Guvernate de Saturn, cristalele negre maresc seriozitatea, pastreaza contactul cu realitatea, deschid ochii spre adevar, ajuta la ancorarea in concret, limpezind confuzia. Scad imaginatia bolnavicioasa, iluzia, visarea, readuc individul cu picioarele pe pamant, pentru a gasi solutii concrete la problemele sale.

CUART ROZ-Piatra a iubirii pure. Cristalele roz emit o caldura tandra, o anume bucurie de viata, o pace interioara care atrage simpatia si iubirea pura. Relaxeaza trupul si mentalul, aduc calm in suflet si fericire pe chip. Sunt pietrele celor buni la suflet, a copiilor si adolescentilor, a oamenilor indragostiti si puri in interior.

AGAT-Piatra a longevitatii, vindecarii, protectiei. Recomandat celor care traiesc in medii incarcate de tensiune, ostilitate, adversitate, rol protector impotriva energiilor negative,confera calm in perioade de stres, puternic rol curativ general.

LAPIS LAZULI-Una dintre cele mai vechi pietre de pe pamant. Unele culturi stravechi pretuiau Lapis Lazuli mai mult decat aurul. Egiptenii si Babilonienii apreciau foarte mult Lapis Lazuli. Era considerata piatra sacra, ce insotea adeseori mumiile in mormant, pentru a le ghida dupa moarte.Cristalul albastru deschide accesul spre alte dimensiuni ale lumii, ale spiritului, spre extinderea orizonturilor mai departe de limitele umane.

PIATRA SOARELUI-Puternic rol protector general.Cristalele orange sau aurii intra in relatie cu personalitatea individului,sunt pietre optimiste, norocoase, aducatoare de succes.Confera protectie si puterea de a reusi in viata,atrag succesul, afirmarea, reusita,scot la iveala adevarata personalitate sau ajuta la manifestarea propriei individualitati.Puternic rol curativ,mareste vitalitatea organismului, energia fizica.

JASP DALMATIAN-Piatra karmica, are efect asupra karmei umane. Asigura protectie impotriva energiilor negative, una din cele mai puternice pietre protectoare,impotriva pericolelor, energiilor, spiritelor, atacurilor negative, vrajilor si blestemelor, farmecelor si gandurilor negative,protejeaza starea de sanatate.

ANGELIT-Este o piatră a constiinţei care ajuta la ascensiunea spre vibraţiile înalte. Folosit pentru meditație și rugaciune aceasta piatră poate ajuta la vindecarea vieților anterioare și la echilibrarea karmei.
Facilitează: comunicarea cu entitățile superioare, călătoriile extracorporale, înțelegerea științelor exacte și a astrologiei.
Deblochează meridianele energetice. Poate fi folosit împreună cu practicarea mantrelor pentru obținerea unor rezultate deosebite.
Ajută: la acceptarea adevărului și a lucrurilor care nu pot fi schimbate, a destinului, la acceptarea viitorului precum și desprinderea de trecut, ajută la conexiunea psihică cu Universul și tărâmul angelic.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: pietre semipretioase, sarma cupru

Dimensiuni: reglabil

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
Revolut