inel reglabil confectionat din sarma cupru placat si pietre semipretioase.

OPALIT-Aduce: bani, succes, noroc, fericire, dragoste, speranța, protecție, pace, îl ajută pe purtător să-și scoată la iveală întregul potențial.
Pune în legătură: cu viețile anterioare, are calități magice, bine programată vă ajută să treceți neobservat (poate fi utilizat când vă aventurați în locuri periculoase dar și în ritualurile șamanice secrete).
Scade: inhibiția, scoate la iveală emoțiile reprimate.
Conferă: stabilitate.

AVENTURIN-Cristalele verzi ascund in ele o energie cu totul speciala, fiind aducatoare de noroc si echilibru. Aduc relaxare, calm interior si exterior, aplaneaza conflictele si deschid spre armonie si buna intelegere. Sunt cristale ale poftei de viata, ale sanatatii, ale puritatii naturii, deci confera energia necesara pentru a ne echilibra viata pe toate planurile.Protejaza impotriva energiilor negative, impotriva vampirilor energetici.Reduce frica, depresia, anxietatea, emotivitatea.

HEMATIT-Cristalele guvernate de Marte maresc energia la cote maxime. Dau chef de viata, inspira la initiativa si imbie individul spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, fac omul sa actioneze chiar si in acele planuri la care nu ar fi indraznit sa spere.

CARNEOL-Piatra energetica, piatra sacra a tibetanilor si egiptenilor. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia, ajuta in vindecare, sporeste curajul si dezvolta energiile sexuale.In Egiptul antic carneolul datorită culorii sale roșii era considerat piatra vieții. Guvernate de Soare, cristalele orange intra in relatie cu personalitatea individului.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: pietre semipretioase, sarma cupru placat

Dimensiuni: reglabil

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
Revolut