Inel reglabil confectionat din sarma cupru placat si pietre semipretioase.

HEMATIT-Cristalele guvernate de Marte maresc energia la cote maxime. Dau chef de viata, inspira la initiativa si imbie individul spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, fac omul sa actioneze chiar si in acele planuri la care nu ar fi indraznit sa spere.

CARNEOL-Piatra energetica, piatra sacra a tibetanilor si egiptenilor. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia, ajuta in vindecare, sporeste curajul si dezvolta energiile sexuale.In Egiptul antic carneolul datorită culorii sale roșii era considerat piatra vieții.

CRISTAL STANCA-Purifică: și amplifică efectele celorlalte pietre lângă care este purtat.
Calmează: relaxează, stimulează, vindecă, bun pentru meditație și rugăciune, conferă iluminarea spirituală.
Aduce: inspirație, clarviziune, protecție, armonie în suflet, curaj, încredere, imaginație, echilibru emoțional, răbdare, dragoste, noroc, succes, bani, sănătate.
Mărește: dinamismul, energia, acțiunea, perseverența, intelepciunea, comunicarea, creativitatea, concentrarea, studiul, memoria, claritatea, judecata.
Conferă: un somn linistit.

FLORINA- Numele provine din latinescul fluere care inseamna a curge. Fluoritul are urme fluorescente in nuante albastre sau violet. Fluoritul verde este numit smarald african. Confera, calm mintii si spiritului, ajuta la o mai buna organizare si ordine a vietii, aduce dragoste,noroc, buna vointa. Protejeaza familia, impotriva ghinionului. Ajuta la echilibrare karmica, intelegerea vietilor anterioare,a lectiilor din alte existente, intelegerea si mentinerea idealurilor,depasirea propriilor defecte.

PIRITA- Scut energetic excelent, pirita ţine la distanţă energia negativă şi poluanţii, inclusiv bolile infecţioase. Purtată protejează corpurile subtile şi pe cel fizic, îndepărtând răul şi pericolul.

CORAL-Guvernat de Marte, cristalele rosii maresc energia la cote maxime. Dau chef de viata, inspira la initiativa si imbie individul spre actiune, miscare, schimbare. Dau curaj si pasiune, fac omul sa actioneze chiar si in acele planuri la care nu ar fi indraznit sa spere.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: pietre semipretioase, sarma cupru placat

Dimensiuni: reglabil

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
Revolut