Inel reglabil confectionat din sarma cupru si pietre semipretioase.

AMETIST-Piatra a spiritualitatii. Cristalele violet deschid poarta spre lumea spirituala, spre divinitate si latura ascunsa din om, ce asteapta sa fie explorata. Scot la iveala talentele latente, calitatile psihice din om, harurile de clarviziune sau vindecare, capacitatea de daruire si forta de sacrificiu. Protejeaza impotriva energiilor negative, a atacurilor psihice, a magiei si gandurilor malefice, aducand mereu lumina divina asupra purtatorului. Purifica, linisteste, transforma energiile inferioare in energii superioare, transforma energia negativa in energie pozitiva, are efect de calmare sau detensionare in perioade de durere,echilibreaza karma.

CUART ROZ-Piatra a iubirii pure. Cristalele roz emit o caldura tandra, o anume bucurie de viata, o pace interioara care atrage simpatia si iubirea pura. Relaxeaza trupul si mentalul, aduc calm in suflet si fericire pe chip. Sunt pietrele celor buni la suflet, a copiilor si adolescentilor, a oamenilor indragostiti si puri in interior. Aplaneaza conflictele, ajuta la exprimarea sentimentelor in forma lor cea mai sincera. Reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia, gandurile si energiile negative.Benefic pentru inima, rinichi, sistemul circulator, urechi, gat, nas, sinusuri.

AGAT VERDE-Piatra a longevitatii, vindecarii, protectiei. Recomandat celor care traiesc in medii incarcate de tensiune, ostilitate, adversitate, rol protector impotriva energiilor negative,confera calm in perioade de stres, puternic rol curativ general.

AMAZONIT-Este o piatra a: longevității, vindecării, protecției, fidelității în căsnicie.
Îl face pe purtător să se simtă special, să atragă atenția asupra lui.
Echilibrează: energiile Yin-Yang, aura.
Transformă energiile negative în energii pozitive constructive.

GRANAT-Cunoscut de mii de ani, ca piatra a războinicilor, purtat ca un talisman împotriva morții și a prejudiciului,dar si pentru a aduce victoria, pacea și liniștea, precum și pentru vindecarea unor leziuni prin oprirea fluxului de sange.Granatul este o piatra, a sanatatii, a energiei, daca este oferita cadou, este un semn de loialitate și afecțiune.

CHAROIT-: Guvernate de JUPITER si NEPTUN, cristalele PURPURII/VIOLET deschid poarta spre lumea spirituala, spre divinitate si latura ascunsa din om, ce asteapta sa fie explorata. Scot la iveala talentele latente, calitatile psihice din om, harurile de clarviziune sau vindecare, capacitatea de daruire si forta de sacrificiu. Sunt pentru spirite elevate sau pentru cele ce tind sa evolueze mai sus decat limitele lumii in care traiesc, pentru cei care stiu ca exista si altceva dincolo de concretetea lumii in care traiesc.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: pietre semipretioase, sarma cupru

Dimensiuni: reglabil

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
Revolut