Jad Rezervat (106)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Acest set nu mai poate fi comandat, deoarece a fost rezervat deja. Multumesc pentru intelegere.
In 1859, un chimist framncez patenteaza culoarea unui unui nou colorant numit Anilina. In acelas an dar mai tarziu, ca o conotatie istorica, colorantul este redenumit Magenta (dupa batalia de la Magenta 04.06.1859)
Numele de Fuchsia i se daoreaza culorii unei plante studiata intens de botanistul german Leonhart Fuchs
Avand in vedere ca aceasta culoare unica se obtine prin amestecarea luminii albastre si rosii la intensitate maxima si egala atat in cazul culorii Fuchsia cat si a culorii Magenta, atunci putem spune ca desi au nume diferite, vorbim despre aceiasi culoare (purpuriu rosiatic sau Rosu-violaceu aprins
Atitudinea fata de acest ton de culoare este de multe ori ambigua, deoarece lasa un impact emotional puternic iar daca ti-l faci prieten si indraznesti sa il porti (fie imbracaminte fie bijuterii sau accesorii vestimentare), el te rasplateste cu privirile adorabile ale oamenilor din jur si va sublinia individualitatea caracterului tau.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold Filled, Jad fuchsia 10 8 si 6mm, Snur multifir magenta

Dimensiuni: Colier: 48ncm/ 34 grame
Bratara: 19 cm/ 11 grame
CFercei: 4,5cm/ 3,5+3,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023