Jad Rezervat (134)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pentru vizitatoarele magazinului meu voi încerca să le prezint câteva informații care sunt mai puțin vehiculate prin literatura de specialitate.
GIA (Institutul gemologic al Americii) face o introducere foarte frumoasă a Jadului:
"Jadul a fost prețuit de mii de ani. Este considerat suficient de pur și de durabil pentru a inspira cele mai înalte aspirații spirituale ale purtătorului, dar suficient de senzual și de lux pentru a satisface poftele celor cu picioarele pe pământ. Consumatorii asiatici nu și-au pierdut niciodată fascinația pentru jad, iar astăzi, cumpărătorii non-asiatici sunt atrași de jad ca niciodată. Toți sunt atrași de moștenirea sa bogată, cât și de frumusețea, durabilitatea și raritatea sa.

În America Centrală, mayașii și aztecii prețuiau jadul de jadeit. L-au folosit în scopuri medicinale, precum și pentru bijuterii, ornamente și artefacte religioase. Numele de jad provine din expresia spaniolă piedra de ijada - literalmente piatra durerii în lateral. Primii exploratori spanioli l-au numit după ce au văzut nativii ținând bucăți de piatră în lateral pentru a vindeca sau ameliora diferite dureri. Jadeitul simbolizează, de asemenea, prosperitatea, succesul și norocul. "
Chinezii asociază jadul cu claritatea minții și puritatea spiritului. Unele dintre motivele simbolice antice încă folosite în sculpturile moderne din jad (atât nefrit, cât și jadeit) includ: Liliacul =fericire; Fluture =viață lungă; Dragon= putere, prosperitate și bunătate;
Piersică=nemurire;
Bi (disc circular plat cu o gaură în centru) - raiul

Va ofer la mun pret mai mult decat acceptabil, un set cu Jad natural, canadian


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Jad de 6 si 4mm, Jad discoidal de 12x5mm, Snur matase verde

Dimensiuni: Colier: 46 cm/22 grame
Bratara cu inchizatoare: 18cm/8 grame
Cercei (Leverback) 4 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023