Jasp (cod 1012)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In colecția " Toamna-2017" prezentam un Jasp numit chiar "Jasp Toamna" ți scriam despre acest tip de Jasp că este piatra simbol care consfinteste Toamna dar tot cu el incheiasem și colectia (urmând Colectia de Iarnă) deoarece este piatra care ne transmite că viața regnului vegetal nu moare odata cu venirea iernii ci, din contră, ne transmite "conservarea" vietii pentru Primavara care va veni, respectând roata vieții, ciclul anotimpurilor.
Sub ochii noștri are loc și acum marea transformarea: în curând vor apare primii muguri dădători de viata
și explozia renasterii naturii va avea loc cu sau fără știința, vrerea noastră. Din lumea mineralelor Jaspul este "Ghiocelul" mesagerul Primaverii si chiar daca i se spune "Jasp Toamna" el rămâne simbolic legat de ciclurile anotimpurilor.
Setul prezentat acum in magazin, este primul set dedicat Primaverii 2018 si este disponibil imediat.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din alama placata cu, Margele sferice din Jasp Toam, Snur multifir de matase ocru

Dimensiuni: ColierȘ 49 cm (+5cm) / 44 grame
CerceiiȘ 5 cm / 5 grame (2,5+2,5gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023