Jasp (cod 1046)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Va prezint un colier mai special datorita pietrelor folosite in alcatuirea lui.
Mai intai, este o vorba despre un Jasp australian numit si Mookaite jasper (chair daca lustruirea acestuia nu este una deosebita, spre a-i reda spectaculozitatea specifica)
În Australia, Jaspul Mookaite a fost și este încă considerată a fi o piatră tamaduitoare, dadatoare de energie (putere). Se spune că protejează purtătorul de situații dificile și că ne conectează la cei dragi plecati dintre noi. Se crede că ne aduce cu picioarele pe pamant, "aici și acum", ajutându-ne la evaluarea problemelor și luarea deciziilor dificile.
Apoi, piatra folosita ca pandantiv, Sugilit (tot din Australia) vine sa potenteze caracteristicile jaspului, aducand in plus, printre altele si sustinerea energertica pentru evolutia noastra spirituala.
Si nu numai: este piatra care ne face mai puternici, mai curajosi in fata dezamagirilor, distrugerilor sau respingerilor in cadrul relatiilor inter-umane.
Pandantivul achizitionat este piatra naturala rulata (nu de o calitate deosebita si prezinta o anumita defectiune) si poarta in el toate proprtietatile Sugilitului, chiar daca nu straluceste la suprafata in culoarea lui regala, datorita incluziunilor.
Important ramane insa aspectul lui absolut natural.
Despre intreg ansamblul prezentat, clienta care il va comanda, va afla multe alte lucruri speciale.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Argint 925, Conector din zamac placat cu a, Jasp, Snur multifir din matase maro, Sugilit

Dimensiuni: Colierul are 43 cm si 60 grame
Pandantivul (fixat pe sarma din argint .925)
are 40x30x25mm si 35 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023