Jasp Egiptean (006)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Egiptul este una dintre tarile binecuvântate parca de Dumnezeu cu minunate cristale sau "pietre" cum le spunem noi. Cel puțin când vine vorba despre jaspuri, din Egipt parvin exemplare minunate. Există de exemplu un Jasp verde atât de frumos încât unii îl numesc Jad (alți comercianți lipsiți de onestitate chiar vând Jad (african) care nu este altceva decât Jasp...
Sunt atât de multe varietăți minunate de pietre care provin din Egipt, încât nu putem descrie aici acest subiect dar, ne oprim asupra unui anumit tip de Jasp, roșu, care are chiar denumirea de Jasp Egiptean, și cu asemenea pietre am realizat setul prezentat acum (sunt de fapt nugget-uri naturale, rulate și găurite, din colecția personală de pietre)
În Egipt (și nu numai) acest tip de Jasp era considerat în vechime de căpeteniile de triburi cel mai puternic talisman, care ține puternice legături cu vitalitatea, protecția fizică mai ales, cu sângele -miracolul vieții iar bărbații își vopseau pielea cu praful de Jasp Roșu (vopsele de apă) pentru a-și proteja virilitatea, curajul și puterea.
In Cartea Egipteana a Morților sunt fraze importante care se ocupa de locul și rolul acestui tip de jasp pentru cel decedat. (îi asigură celui plecat protecția pe drumul de întoarcere "dincolo")
Simbol al vieții, Jaspul roșu Egiptean, a fost folosit de Șamani și tămăduitori, atribuindu-i mari calități magice, purificatoare și vindecătoare.
In Energetica Viului acest tip de Jasp este piatra chakrei Muladhara.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Nugget uri cca 10 12 x 8 10 mm, accesorii tehnice din alama, snur maro roscat

Dimensiuni: Colier: 43 cm /38 grame
Pandantiv: 40x35x20mm/ 6 grame
Bratara: 20 cm / 18 grame
Cerceii: 3 cm / 2 + 2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023