Jasp Imperial verde (319)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Piatră care la prima vedere pare să fi fost pictată într-un frumos amestec de reflexii verzi, pasteluri crem sau roz și nuanțe maro aranjate într-un labirint de linii și pete ingenios repartizate, avea să primească o denumire pe măsura frumuseții ei "Jasp Imperial" sau Jaspul Regal"
Cele mai frumoase exemplare provin din Mexic (Minele San Cristobal) Mărgelele cu care am realizat acest set sunt naturale iar clienta care va comanda acest set, se va bucura de toate calitățile lui deosebite, mai ales dacă clienta are calea spre Planul Spiritual deschisă.
Acest jasp prin acțiunile lui subtile ne poate ajuta să pătrundem în subsolul mintii noastre, acolo unde - asemenea unei gospodării, găsești toate cele vrute și nevrute, ascunse sau uitate de vreme.
Jaspul Imperial scoate la lumina un lucru uitat, dar esențial, cu care am venit la naștere: că suntem fii ai lui Dumnezeu, ființe divine iar acest Jasp ne poate călăuzi în călătoria noastră către Dumnezeu făcându-ne să înțelegem cât de rătăciți am umblat prin viață.
Notă importanta: se produc margele în cantități uriașe, mărgele numite "Regalit" (și culmea! în toate culorile). Vizitatoarele magazinului meu să înțeleagă că acestea sunt pietre artificiale și nu au nicio legătura cu Jaspul Regal, care din start are reflexii verzi, se găsește destul de greu (Jaspul Imperial este o piatră mai rară în comerțul Online).
Jaspul Imperial, poate însoți cu succes celebra afirmație din Sf. Evanghelie după Ioan Cap. 14: 6
"Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine".
O strofă dintr-un poem religios spune așa:
"Aici, călători suntem căci Sus ni-e Țara.
Acasă, viața ne-o dedicăm dar Sus ni-e Țara
Deși crucea ne-apasă și calea e grea,
La Cer duce ea, că Sus e Țara mea!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice alama, Jasp 8mm, baze zamac alamite, caboshoane 10mm

Dimensiuni: Colier: 62 cm / 46 grame
Brățara: 18 cm / 12 grame
Cercei: 3 cm / 3 + 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023