Jasp Marmorat (051)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Acest tip de Jasp care nici macar nu te face sa iti intorci rapid privirea spre el, are cateva proprietati subtile intersante. Este tipul de Jasp care nu cere sa fie vazut ci asteapta sa fie descoperit. Se mai numeste si Jasp de marmura egipteana (a fost unul dintre jaspurile traditionale ale Egisptului antic, folosit foarte multe amulete, vase ornamentale si bijuterii)
(Bibl. Chrystal vaults: Juddy Hall si Eason) "Nativii americani și alte societăți indigene
l-au sculptat în vârfuri de săgeți pentru noroc și protecție și au folosit piatra pentru a chema ploaia. (Jaspul care aduce ploaia) O piatră de Pământ prin excelență, Jaspul rosu marmorat este profund conectat la planetă ca acasă și generează securitate, protecție, îngrijire și vindecare. Astăzi Jaspul rosu marmorat promovează conștientizarea ecologică și este foarte eficient în atenuarea stresului geopatic și de mediu. Curăță corpul fizic și emoțional de toxine și forme de gând negativ și repară aura, aducând stabilitate și echilibru. Frecvența sa facilitează meditația profundă și centrarea și oferă acces la viețile anterioare pentru vindecarea karmică"
Iar Simmons spune despre Jaspul rosu marmorat ca " întărește legătura cu Pământul și înțelepciunea spirituală și caracterul sacral al vieții care există în natură. Îl încurajează pe cineva să sărbătorească momentele de frumusețe din obișnuit și extraordinar și să găsească armonie în sine și cu ceilalți. Prin meditație și munca de vis, Jasper poate oferi o conexiune cu trecutul antic al Pământului și permite cuiva să recupereze cunoștințe spirituale pentru a le folosi în prezent pentru a ajuta la vindecarea umanității și a planetei."
Culoarea este datorata incluziunilor de Fier de la care ia propriertati subtile deloc neglijabile.
Setul propus nu este unul spectaculos dar clientele interesate de acest tip de Jasp prin prisma importantei energetice, se vor simti protejate inca de la prima lui purtare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii aurite, Jaso de 8 6 si 4mm, Snur multifir bej

Dimensiuni: Colier: 45cm/ 38 ngrame
Cercei: 4cn/ 2+2grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023