Jasp REZERVAT (017)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Nu este intamplator faptul ca dintre toate seturile lucrate si prezentate aici in magazin, Jaspul Picasso a avut cea mai mare apreciere din partea vizitatoarelor si clientelor magazinului meu, atat datorita fumusetii acestor margele cat si datorita pretului acceptabil in raportul pret/calitate. Seturile realizate cu Jasp Picasso, au stat cel mai putin pe rafturile magazinului, ceea ce imi intareste aceasta convingere ca este o piatra care prezinta interes si atrage priviri.
Fire Mountain Gems & Beads incepe descrierea Jaspului Picasso astfel:
"Se întâmplă multe lucruri în Jaspul Picasso, cu toate culorile și modelele sale, așa că nu este de mirare că este o piatră versatilă cu o mulțime de proprietăți metafizice care atrage priviri. Se spune că jaspul Picasso creează o stare excelentă pentru meditatia cu tema "Viata este superba".
Unii oameni apreciază jaspul Picasso pentru capacitatea sa de a reînnoi prieteniile pierdute sau pentru a ajuta la ghidarea în timpul tranziției spre o alta relație. Se spune că această piatră promovează claritatea interioară și interpretarea propriilor gânduri. Jasperul Picasso este cel mai strâns asociat cu chakrele de bază, sacrale și ale plexului solar. De asemenea, este o piatră creativă care dezvolta motivatia, talentul inascut...
Se crede că Jaspul Picasso ajută la spargerea blocajelor energetice și ajută un individ să își manifeste plenar ideile imaginative."


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Jasp 8 6 si 4mm, Jasp baghete, Snur maro

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 33 grame
Brățara; 19 cm/ 9 grame
Cerceii: 5 cm/ 2+2grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023