Jasp roșu (108)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Vă prezint acum un set mai special, care prin mărgelele folosite (Jasp Roșu natural) prin compoziția lui și prin calitățile sale subtile, poate fi folosit în două direcții: prima, ca set din categoria bijuteriilor handmade (Colecția Jaspuri) și a doua, ca dispozitiv energetic pentru echilibrarea și păstrarea funcțiilor normale ale chakrei rădăcină, numită Muladhara.
Această dubla calitate s-a obținut prin realizarea a două pandantive total deosebite (interschimbabile pe șiragul realizat cu mărgele din Jasp Roșu și două tipuri de cercei.
Primul pandantiv, cel cu "Ochi de Taur", întăreste calitățile estetice ale Jaspului roșu iar cel de-al de-al doilea pandantiv, realizat chiar pe o bază din alamă care poarta în ea simbolul energetic al chakrei muladhara, conectat la același colier, devine element rezonator cu această chakră atât prin puterea simbolului cât și prin cristalele montate pe el (pe Avers este o sfera din Coral cărămiziu iar pe Verso (spate) are un cristal de 4 mm din "rădăcina "de rubin)

Juddy Hall descrie foarte frumos aceasta piatră
"Astăzi, Jaspul Roșu este încă cunoscut sub numele de "Piatra de Anduranță" un stimulator blând, dar vital, al chi , sau Forța vieții, aducând energie fizică, rezistență, concentrare și determinare. Frecvența sa constantă calmează corpul emoțional creând o energie durabilă și stabilă pentru îmbunătățirea sănătății sau depășirea bolii, stabilirea obiectivelor și urmărirea până la finalizare, înfruntarea sarcinilor neplăcute și având curajul de a remedia greșelile. Jasperul roșu activează Chakra de bază și stimulează creșterea energiei kundalini shahty în toate chakrele, curățând și întărind aura. Este o piatră a pasiunii, utilă pentru restaurarea și întinerirea libidoului și pentru manifestarea ideilor creative. Oferă reamintirea vie a viselor și este o piatră puternică pentru cei care lucrează cu energiile Pământului pentru a face o legătură profundă cu spiritele Pământului și păzitorii leilor și a locurilor sacre."


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice din alama, Jasp rosu de 8 si 6mm, Snur multifir maro roscat

Dimensiuni: Colier: 45 (+ 5 cm la cerere) /42 grame
Bratara: 19 cm cu inchizatoare/ 14 grame
Cercei (1) 4 cm / 1,5 + 1,5 grame
Cercei (2) 6 cm / 4 + 4 grame
Pandantiv (1) Ochi de Taur superb
Pandantiv (2) dispozitivul Muladhara

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023