Jaspul cailor nărăvași (207)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Există o varietate de jasp numită "Crazy horse jasper" care în termeni literali ar însemna "Jaspul calului nebun" numai că Limba noastră "dulce ca un fagure de miere" are niște termeni mai apropiați de realitate și aceștia ar fi "năzdrăvan" sau "nărăvaș" (din povestea lui Harap Alb stim cam ce înseamnă un cal năzdrăvan sau nărăvaș, că doar mârțoaga după ce a mâncat jăratic a devenit dintr-o dată un asemenea cal, greu de stăpânit și de mânat)
Calul liber, plin de energie, nărăvaș, năzdrăvan (Crazy Horse) a fost tot timpul un simbol al liberalismului și al profesiilor liberale...
Așa că acest tip de jasp, cu care am realizat eu acest set prezentat acum, l-am numit "Jaspul cailor nărăvași" deoarece energia subtila pe care o emana acest tip de Jasp, daca este bine gestionata, se comporta ca un adevarat cal nazdravan care poate oferi energie, forta si vitalitate similara cu cea a cailor liberi.
În casetele tehnice de mai jos găsiți datele tehnice și mărimile acestui set.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din alamă aurită, Jasp discoidal, Jasp sferic 8 si 6mm, Snur multifir maro

Dimensiuni: Colier: 50 cm/ 40 gr
Cercei: 4 cm/ 3+3 gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023