Kambaba Jasper (001)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Set executat la comanda si este REZERVAT
Foarte multe cliente s-au simțit atrase de acest tip de jasp, încat l-am inclus printre primele lucrări postate în noua colecție "Sugestiile clientelor", colecție care vine în întâmpinarea multor sugestii facute de vizitatoarelele și clientele fidele magazinului meu.
Verdele profund, atat de aproape de vibratiile chakrei Anahata si al inimii mai ales, este insotit de vârtejuri negre, menite parca sa absoarba toate vibratiile negative daunatoare planului nostru emotional afectiv.
Piatra regeneratoare si puternica pastratoare de sanatate, Jaspul Kambaba isi are partea lui mistica, ezoterica, mai ales pentru faptul ca este o piatra extreme de veche (peste 3000 de ani) ceea ce ne duce cu gandul ca mai degraba este o fosila decat o piatra propriu zisa.
Chiar numele acestei pietre vine din urma si are legatura cu o veche cronica de curte a regilor din Manipur, India:
Cheitharol Kambaba

Pentru vizitatoarele magazinului meu, citez:
"Kambaba Jasper este o piatră a păcii și a liniștii, impregnată cu energia verde hrănitoare a naturii. Cercurile sale mistice întunecate și vârtejurile verzi intense mângâie și protejează, calmează și relaxează, liniștind mințile tulburate și restabilind echilibrul corpului și spiritului. Frecvența sa lentă și constantă extinde capacitatea de a se concentra și este un ajutor remarcabil în meditație, oferind eliberarea gândurilor și sentimentelor negative, în special a celor care care afectează conștiința cuiva în mod continuu. Stimulând Chakra Inimii, Kambaba Jasper trage înțelepciunea din energiile sale străvechi de viață și încurajează pe cineva să deschidă inima pentru a iubi pe sine și pe ceilalți mai pe deplin.
Kambaba Jasper acționează ca profesor și antrenor de viață, ajutându-te să treci prin unele dintre cele mai dure experiențe emoționale cu care ai avut de-a face. "(Bibl. Eason si Lembo)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii alama, Kambaba de 10 8 si 6mm, Pandantiv pentru Brose, Pandantiv tip lacrima, Pandantive 6mm pentru cercei, Snur multifir verde kaki

Dimensiuni: Colier: 48-50cm/ 72 grame
Pandantiv; cabochon 40x30x8mm
Bratara cu inchizatoare: 18cm
Brosa: 35x8mm,
Cercei atarnatori: 5cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023