Kyanit (cod 298)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un set realizat cu Kyanit, format dintr-un colier de 46 cm si o pereche de cercei.
(...)
Nota, în atenția clientelor:
Toate produsele postate în cadrul colecției Black Friday beneficiază în plus față de reducerile afișate la fiecare produs si de reducerea cheltuielilor cu diferite taxe, costuri de ambalare (fiecare produs este atent ambalat și pus in cutii de cadou speciale, etichetate fiecare, funcție de numarul comenzii Breslo și nu în săculeți simpli de Organza), plus faptul că magazinul suportă și cheltuielile de transport de cca 12-24 lei funcție de tipul trimiterii.
Așadar, clientele trebuie să realizeze că pe lângă reducerile afișate, beneficiază în plus de un discount total aflat undeva între 20 si 40 lei
Din aceasta cauză în acest magazin nu veți găsi reduceri spectaculoase de prețuri, mai ales că vorbim despre pietre semiprețioase naturale.

Va multumesc tuturor, dorindu-vă o Lună Decembrie plină de farmec, sănătate și multe bucurii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Kyanit margele ovale si plate, Kyanit natural acicular, Multifir matase bleu, Tuburi PCV transparente

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 41 grame
Cercei: 4 cm/ 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023