Kyanite (cod 1076)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


"Vibrațiile înalte și transferurile rapide de energie de la Kyanite creează căi care nu au existat niciodată înainte. Ca un pod universal, este un cristal extraordinar de conectare, deschizând centrele de minte, sporind abilitățile telepatice și psihice, eliminând lacunele în toate eforturile de comunicare și oferind o legătură pentru transmiterea sau primirea energiei de vindecare.
Kyanitul este piatra recomandata pentru alinierea chakrelor și a corpurilor subtile, aducând liniște și un efect calmant asupra întregii ființe. Este o piatră excepțională pentru trecerea în medii profunde.
(...) La locul de muncă, Kyanitul promovează o bună comunicare, depășind decalajul dintre diferite convingeri și idei și încurajează auto-exprimarea și vorbirea adevărului. Țineți sau purtați Kyanite atunci când va adresati unui grup sau conduceți o întâlnire de seminar sau de echipă. (excelent partener profesoral)
Îmbunătățește abilitățile de comunicare și este deosebit de util atunci când trebuie răspuns la întrebări incomode sau când - prin natura situatiei este nevoie să se improvizeze. Excelent cristal pentru actori, oratori, avocati, profesori" (Crystal vaults institute)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii argintate, Baghete din Kyanit natural de, Snur multifir de matase indigo

Dimensiuni: Coolierul are 48 cm cu inchizatoare si 114 grame greutate
Cerceii mari, circulari: 9cm inaltime, cercuri excentrice de 6 si 4 cm si o greutate de 8 +8 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023