Larimar REZERVAT(117)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


De cate ori lucram cu Larimar natural si incercam sa ii prezint descrierea, aveam grija sa trec un lucru deosebit: ca la aceasta piatra nu se cunosc falsuri sau pietre similare cu ea pentru a putea fi confundata.
Iata ca tehnologia a creat posibilitatea de imita Larimarul, in incercarea de a satisface cererile comerciale foarte mari (piatra rara si scumpa). Asa a aparut o tentativa de imitare a Larimarului printr-o tehnica speciala din gama sticlei optice.
Nu este ceva senzational dar cine iubeste acel albastru verzui inconfundabil (si nu dispune de sute sau chiar mii de dolari) se va multumi si acest set realizat de bijuterii handmade, a caror nugget-uri sunt dintr-un tip de sticla optica, imitatie de Larimar.
Setul este compus dintr-un colier la baza gatului, doua perechi de cercei (unul clasic iar celalalt cu candellere) si o brățărică cu inchizatoare.
La pretul afisat, chiar merita...


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii argintate, Anur matase bleu, nuggeturi sticla optica

Dimensiuni: Colier:46 cm/ 22 grame
Bratara: 19 cm/ 8 grame
Cercei (1) 3 cm/1,5+1,5 grame
Cercei (2) 4cm/ 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023